Dave the Wave voorspelt: Bitcoin naar $109.500 dollar door bullish megafoon-patroon

Home » Nieuws » Dave the Wave voorspelt: Bitcoin naar $109.500 dollar door bullish megafoon-patroon

Volgens de populaire analist Dave the Wave staat Bitcoin (BTC) op het punt een aanzienlijke stijging te ondergaan. Hij voorspelt een mogelijke toename van de koers met 50%, wat wijst op een mogelijke doorbraak naar een waarde van rond de $109.500 dollar.

Deze prognose is gebaseerd op het vormen van een bullish megafoon-patroon, een grafisch fenomeen dat gekenmerkt wordt door het ontstaan van twee hogere hoogtepunten en twee lagere dieptepunten op de koersgrafiek van Bitcoin.

Steun door Fibonacci retracement niveaus

De analyse toont aan dat de dieptepunten in de Bitcoin koers in een bandbreedte handelen, waarbij de 0,382 Fibonacci retracement niveaus een trendlijn vormen die als steun dient. Deze opwaartse trendlijn is al sinds oktober 2023 intact en heeft de basis gelegd voor een continue stijging van de koers.

bitcoin dave the wave 22 mei 2024
Bron: Dave the Wave op X.

Optimisme ook zichtbaar bij altcoins

Naast zijn optimistische visie op Bitcoin, ziet Dave the Wave ook potentieel in de markt van altcoins. Dit blijkt uit zijn analyses van de TOTAL2 grafiek, die de totale marktkapitalisatie van cryptocurrencies, exclusief Bitcoin en stablecoins, weergeeft. Aanvankelijk was de verwachting dat TOTAL2 in juni een uitbraak zou ervaren, maar door geruchten over een snelle goedkeuring van de spot Ethereum (ETH) ETFs is deze tijdlijn naar voren verschoven.

TOTAL2 handelt momenteel op een waarde van 1,145 biljoen dollar, ruim boven de eerder door Dave the Wave voorspelde diagonale weerstanden. De recente stijging van altcoins kan een signaal zijn voor het begin van het langverwachte altseason, aangewakkerd door het bullish sentiment rond de Ethereum ETFs die mogelijk deze week nog goedgekeurd worden.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme