Shiba Inu koers kan oude hoogtes heroveren, voorspelt expert

Home » Nieuws » Shiba Inu koers kan oude hoogtes heroveren, voorspelt expert

De crypto markt is opnieuw in de ban van memecoins, met Shiba Inu (SHIB) als middelpunt van de belangstelling. Deze memecoin heeft de afgelopen weken een flinke waardestijging doorgemaakt, waarbij analisten en investeerders de koers nauwlettend in de gaten houden.

Vooral Rekt Capital, een prominente analist met een aanzienlijke aanhang op sociale media, heeft opgemerkt dat SHIB een koerspatroon vertoont dat sterk lijkt op dat van 2021, toen het zijn huidige hoogterecord bereikte.

Gaat Shiba Inu ruim 100% stijgen?

Shiba Inu, dat ooit werd gelanceerd als een alternatief voor Dogecoin (DOGE), heeft zich ontwikkeld tot meer dan alleen een memecoin. Dankzij een toegewijde gemeenschap en voortdurende ontwikkelingen binnen het ecosysteem, heeft SHIB zich gevestigd als een van de top cryptocurrencies op de markt, momenteel slechts enkele posities verwijderd van zijn bekende rivaal Dogecoin.

Recente analyses wijzen uit dat SHIB, na een snelle toename in waarde in 2021, een ondersteuningsniveau heeft gevonden en daarna een explosieve groei doormaakte die de munt meer dan 100% deed stijgen naar zijn recordhoogte. Deze historische beweging lijkt zich nu opnieuw af te tekenen, waarbij SHIB een vergelijkbaar ondersteuningsniveau nadert. Rekt Capital en andere marktvolgers vragen zich af of de geschiedenis zich zou kunnen herhalen, waarbij SHIB opnieuw een significante stijging zou kunnen inzetten.

Naast Shiba Inu richt Rekt Capital zijn optimistische blik ook op Solana (SOL), waarbij recente bewegingen wijzen op een positieve trend voor de munt. Solana blijft in de schijnwerpers staan, mede door het succes van memecoins op het platform, wat tot aanzienlijke winsten kan leiden voor vroege investeerders.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme