Scherpe val voor BONK en andere Solana tokens na winstnemingen

Home » Nieuws » Scherpe val voor BONK en andere Solana tokens na winstnemingen

In het Solana (SOL) ecosysteem, dat in de afgelopen maand een flinke stijging kende, zijn de tokenprijzen recentelijk gedaald, wat wijst op winstnemingen door handelaren.

De meest opvallende dalingen betreffen de memecoins BONK en ANALOS, en andere grote tokens binnen het Solana ecosysteem.

Beleggers nemen winsten op

De memecoin BONK, die een grote rol speelde in de recente hype, zag een daling van 13% in de afgelopen 24 uur, terwijl Dogwifhat (WIF) 15% daalde. De kleinere, maar veelbesproken token ANALOS kende zelfs een daling van meer dan 50%.

Andere tokens binnen het Solana-ecosysteem, zoals de token van de gedecentraliseerde beurs Orca (ORCA) en de governance token JTO van Jito, zagen ook een afname in waarde. SOL, de native token van Solana, kende een tijdelijke daling van ongeveer 4% voordat het enigszins herstelde, waarbij handelaren in futures te maken kregen met $13 miljoen aan verliezen door liquidaties in de afgelopen 24 uur.

Deze dalingen duiden waarschijnlijk op winstnemingen door vroege investeerders, die aanzienlijke rendementen hebben behaald op hun initiële posities door de prijsstijgingen. Ondertussen bleven de handelsvolumes op Solana-gebaseerde gedecentraliseerde beurzen hoog, met een totale handel van $1,44 miljard in de afgelopen 24 uur.

Het Solana-ecosysteem kreeg begin deze maand een boost toen BONK-tokens een run van meer dan 1.000% begonnen, wat leidde tot noteringen op grote crypto beurzen zoals Binance en Coinbase.

Deze activiteit leidde tot een stijging van de prijzen van Solana’s Saga-telefoon tot boven de $5.000 en een snelle toename van de marktkapitalisatie van SOL.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme