Solana Saga telefoons bereiken prijzen tot $5.000 op eBay wegens Bonk-gekte

Home » Nieuws » Solana Saga telefoons bereiken prijzen tot $5.000 op eBay wegens Bonk-gekte

De Solana Saga mobiele telefoon, die eerst te kampen had met tegenvallende verkoopcijfers, is nu volledig uitverkocht op de officiële website, te midden van een recente hype rond de gratis Bonk memecoin airdrop.

Deze plotse toename in vraag naar de telefoon heeft ertoe geleid dat de prijzen op eBay aanzienlijk zijn gestegen, met verkopen tot wel $5.000, meer dan acht keer de oorspronkelijke verkoopprijs.

Uitverkocht

Een eBay-vermelding van 16 december laat zien dat twee ongeopende, in-doos telefoons recent zijn verkocht voor $5.000 of het “beste bod”, terwijl een ander toestel is verkocht voor $3.316 of het “beste bod”. Daarnaast zijn er gedurende het weekend nog eens 20 toestellen verkocht voor meer dan $2.000, wat een flinke verhoging is van de originele prijs van $599 op de Solana Mobile website.

Sinds de lancering van het toestel op 8 mei, komt elke nieuwe Saga-telefoon met een gratis 30 miljoen Bonk (BONK) token airdrop. Handelaren merkten vorige week op dat een prijsstijging van Bonk ertoe heeft geleid dat de gratis airdrop waardevoller is geworden dan het toestel zelf, wat resulteerde in een “uitverkocht” status vanaf 16 december.

Kopers van deze doorverkochte Saga-telefoons verwachten waarschijnlijk een verdere waardestijging van de memecoin. In de afgelopen 30 dagen is Bonk bijna 800% gestegen, aangezien de token veel aandacht kreeg van memecoin-liefhebbers en handelaren.

Om echter winst te maken uit de verkoopprijs van $5.000, zou de prijs van Bonk nog eens met 620% moeten stijgen vanaf zijn huidige waarde. Dit zou Bonk een totale marktkapitalisatie van $8,68 miljard geven, vergelijkbaar met die van Tron of Polkadot.

Niet alleen Bonk

Maar het lijkt erop dat de kopers van de telefoon niet alleen wedden op de prijs van Bonk. Verschillende op Solana gebaseerde projecten hebben onlangs airdrops en andere financiële prikkels voor apparaatgebruikers aangekondigd. In een bericht van 17 december op X (voorheen Twitter) bevestigde de pseudonieme oprichter van het DeFi-protocol Solend dat het team werkt aan een airdrop voor bezitters van de Saga-telefoon.

Daarnaast heeft een ander memecoin-project, Samoyed Coin (SAMO), aangekondigd dat ze een airdrop zullen uitbrengen voor Saga-eigenaren, met meer details die “binnenkort” komen. Op 15 november kondigde de gedecentraliseerde opslagprovider GenesysGo aan dat gebruikers in staat zullen zijn om zijn native Shadow (SHDW) token te minen via een applicatie op de Saga-telefoon.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme