DataDash: Bonk nog steeds veel ruimte om te stijgen

Home » Nieuws » DataDash: Bonk nog steeds veel ruimte om te stijgen

In een nieuwe video heeft cryptocurrency-expert Nicholas Merten van DataDash zich gericht op de opkomende kansen in de altcoin-markt, ondanks de huidige stagnatie van Bitcoin (BTC).

Merten, wiens analyses in de crypto community hoog aangeschreven staan, onderstreept de sterkte van altcoins die boven hun bewegende gemiddelden blijven en een opwaartse trend tonen.

Grote winsten mogelijk

Merten benadrukt de potentie van altcoins om aanzienlijke rendementen te bieden, vooral als Bitcoin een terugval zou ervaren. Hij wijst specifiek op kleinere activa, zoals bepaalde meme munten, die volgens hem aanzienlijk kunnen stijgen ondanks hun huidige overgewaardeerde staat op basis van fundamentele analyse. Een voorbeeld hiervan is de meme munt Bonk, die met een marktkapitalisatie van minder dan een miljard dollar nog veel groeipotentieel heeft.

Volgens Merten heeft Bonk, ondanks een marktkapitalisatie van minder dan een miljard dollar, aanzienlijk potentieel voor groei. Hij benadrukt dat, hoewel Bonk momenteel mogelijk overgewaardeerd lijkt op basis van fundamentele analyse, het nog steeds veel ruimte heeft om te stijgen. Dit is een weerspiegeling van het ‘markt-van-schaal’-concept, waarbij kleinere activa aanzienlijke percentage winsten kunnen ervaren.

Bonk is in de afgelopen maanden flink in prijs gestegen. Echter, na de grote prijsstijgingen, lijkt de munt momenteel wat af te koelen. Volgens Merten is het echter dus nog goed mogelijk dat de coin flink zal stijgen in de toekomst.

Daarnaast spreekt Merten over het belang van kapitaalbescherming bij het handelen in marktleiders zoals Ordinals (ORDI) en Stacks (STX). Hij ziet Stacks als een ondergewaardeerde lange-termijninvestering vanwege zijn potentieel om een programmeerbare laag bovenop het Bitcoin-netwerk te bieden.

Verder merkt Merten op dat we mogelijk in de latere fasen van de marktbeweging zitten en waarschuwt hij voor potentiële tekenen van een aanstaande marktcorrectie. Dit is gebaseerd op historische trends en de impact van olieprijzen op de economie.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme