BONK stijgt ruim 50% na notering op Coinbase

Home » Nieuws » BONK stijgt ruim 50% na notering op Coinbase

In de afgelopen 24 uur is de waarde van BONK met meer dan 50% gestegen. Deze stijging komt kort na de notering op Coinbase.

Marktkapitalisatie van $800 miljoen

Volgens marktgegevens van Coinmarketcap is de prijs van BONK in deze periode verdubbeld, stijgend van $0,0000098 naar een hoogtepunt van $0,00001435. Hoewel de crypto markt op 12 en 13 december een flinke correctie doormaakte, waarbij BONK bijna $200 miljoen van zijn marktkapitalisatie verloor, heeft het deze verliezen nu volledig hersteld en overtreft het weer de $800 miljoen.

Deze stijging is mede te danken aan de recente aankondiging van Coinbase, een prominente cryptocurrency beurs uit Amerika, dat zij BONK zullen noteren. Dit nieuws heeft bijgedragen aan een optimistische stemming rond BONK, waardoor de prijs bijna alle verliezen van de vorige week tenietdeed. De handel in BONK-USD zal gefaseerd worden gelanceerd, afhankelijk van het aanbod van de memecoin.

BONK heeft onlangs Pepe, een andere populaire memecoin, overtroffen en is nu de derde grootste memecoin in de gehele cryptocurrency industrie. Dit succes is opmerkelijk, gezien BONK oorspronkelijk werd gelanceerd als een memecoin, maar snel adoptie vond in het Solana (SOL) ecosysteem.

Verschillende projecten binnen dit ecosysteem hebben BONK geïntegreerd voor betalingen van niet-vervangbare tokens (NFT’s) en gebruikten het voor “verbrandings”mechanismen bij NFT-gebaseerde evenementen.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme