BlackRock’s Ethereum ETF voorstel opnieuw ingediend bij Nasdaq

Home » Nieuws » BlackRock’s Ethereum ETF voorstel opnieuw ingediend bij Nasdaq

De Nasdaq Stock Market LLC en CboeBZX zijn druk bezig met het indienen van bijgewerkte versies van het Formulier 19b-4, nodig voor de goedkeuring van nieuwe spot Ethereum (ETH) exchange-traded funds (ETF’s).

Nasdaq heeft woensdag een herzien formulier ingediend voor BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder. Tegelijkertijd heeft CboeBZX dinsdagavond herziene formulieren ingediend voor vijf andere spot ETF voorstellen.

Aanpassingen op verzoek van de SEC

Deze stroom van aangepaste indieningen komt nadat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) eerder deze week beurzen verzocht heeft hun 19b-4 formulieren te wijzigen. Deze formulieren informeren de SEC over voorgestelde regelwijzigingen en zijn cruciaal voor de goedkeuring van de ETF’s.

Ook de S-1 registratieverklaringen moeten van kracht worden voordat de fondsen daadwerkelijk met de handel kunnen beginnen.

nasdaq blackrock etf formulier ethereum
Bron: Nasdaq.com.

Uitsluiting van staking in de nieuwste indieningen

Zowel in de indiening van Nasdaq als die van BlackRock is specifieke taal opgenomen met betrekking tot staking en het voornemen om dit niet op te nemen. Volgens de formulering zal “geen van de partijen, inclusief het Trust, de Sponsor, de Ether Bewaarder, noch enige andere persoon verbonden aan het Trust, direct of indirect betrokken zijn bij activiteiten waarbij een deel van het ETH van het Trust onderhevig is aan de Ethereum proof-of-stake validatie of gebruikt wordt om extra ETH te verdienen of inkomsten te genereren.”

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme