Daan Rover waarschuwt voor risico’s bij daling Bitcoin onder $67,500 dollar

Home » Nieuws » Daan Rover waarschuwt voor risico’s bij daling Bitcoin onder $67,500 dollar

In een nieuwe update op zijn YouTube-kanaal heeft de Nederlandse Daan Rover zijn visie gedeeld over de huidige stand van zaken rondom Bitcoin (BTC). Volgens Rover is Bitcoin op dit moment bezig met een consolidatiefase na een flinke stijging, waarbij het huidige weerstandsniveau rond de $71.000 dollar ligt. Rover heeft een longpositie van $900,000 dollar en zijn doel voor winstneming is gesteld op $73,800 dollar, mocht Bitcoin dit niveau doorbreken.

Rover benadrukte echter ook de mogelijke risico’s. Hij gaf aan dat als Bitcoin onder het huidige niveau van $71.000 dollar zakt, het potentieel kan dalen naar de steunzone rond de $67,500 dollar. Dit scenario zou kunnen resulteren in verhoogde financieringskosten en potentiële verliezen voor beleggers die niet tijdig handelen.

Invloed van spot Ethereum ETF op de markt

Een ander belangrijk onderwerp dat Rover aanhaalde is de aanstaande beslissing over de goedkeuring van de spot Ethereum (ETH) ETF. Hij uitte zijn enthousiasme over de mogelijke acceptatie van deze ETF, wat een aanzienlijke invloed zou kunnen hebben op de markt door een stijging van de koersen. Aan de andere kant waarschuwde hij voor een mogelijk bearish reactie als de ETF wordt afgewezen.

Strategieën en marktsentiment

Rover deelde ook zijn strategie van het accumuleren van Bitcoin tijdens correcties en wees op de recente bull flag patroon op Bitcoin, wat een indicatie zou kunnen zijn voor een mogelijke prijsstijging richting de $100,000 dollar.

Verder benadrukte hij de grote instroom van fondsen in de Spot Bitcoin ETF, die meer dan $1,5 miljard USD heeft aangetrokken. Dit duidt op een voortgezet bullish sentiment in de markt.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme