BlackRock en anderen dienen gewijzigde registraties in voor spot Ethereum ETF’s

Home » Nieuws » BlackRock en anderen dienen gewijzigde registraties in voor spot Ethereum ETF’s

Maandag markeerde de deadline voor het indienen van gewijzigde registratieverklaringen voor spot Ethereum (ETH) exchange-traded funds (ETF’s), en verschillende bedrijven hebben hun documenten reeds ingeleverd. VanEck diende zijn gewijzigde S-1 registratieverklaring vroeg op maandag in, met minimale wijzigingen zoals details over bewaring.

Andere bedrijven, waaronder 21Shares, BlackRock, Fidelity, Franklin Templeton en Grayscale, volgden later op de dag. Bitwise was een van de eerste die zijn herziene formulier al op 3 juli publiceerde.

Aanpassingen in de tariefstructuur

Zowel Bitwise als VanEck hebben aangekondigd dat ze aanvankelijk geen kosten zullen rekenen. Franklin Templeton heeft zijn vergoeding vastgesteld op 0,19%. Sommige uitgevers, waaronder het vermogensbeheerbedrijf BlackRock, hebben nog geen tarieven vastgesteld.

vaneck ethereum S-1 formulier
VanEck Ethereum S-1 formulier. Bron: SEC.

Eric Balchunas, senior ETF-analist bij Bloomberg, gaf aan dat de Securities and Exchange Commission (SEC) op 8 juli had aangegeven dat de vergoedingen nog niet nodig waren, maar dat deze spoedig samen met een gedetailleerd plan zullen worden meegedeeld.

Goedkeuring en verwachtingen van de SEC

Op 23 mei keurde de SEC 19b-4 formulieren goed voor acht spot Ethereum ETF’s. Deze goedkeuring is echter slechts een deel van het proces. De S-1 verklaringen van de bedrijven moeten effectief worden voordat de handel kan beginnen.

SEC-voorzitter Gary Gensler benadrukte in een interview met Bloomberg eind juni dat het proces om spot Ethereum ETF’s te lanceren “soepel verloopt” en dat het nu aan de vermogensbeheerders is om de juiste onthullingen te doen zodat hun registratieverklaringen effectief kunnen worden.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme