Digital Currency Group’s omzet stijgt naar $210 miljoen in Q4, ondanks juridische hobbels

Home » Nieuws » Digital Currency Group’s omzet stijgt naar $210 miljoen in Q4, ondanks juridische hobbels

Het Amerikaanse conglomeraat Digital Currency Group (DCG) heeft een groei in omzet laten zien in het vierde kwartaal, met een toename van 59% tot $210 miljoen dollar, vergeleken met $132 miljoen in hetzelfde kwartaal een jaar eerder.

Deze groei is voornamelijk te danken aan de koersstijgingen in de crypto markt en in het bijzonder aan de bijna verdubbeling in waarde van Bitcoin (BTC) ten opzichte van het voorgaande jaar.

Veerkracht

Ondanks de uitdagingen, zoals het faillissement van de leenafdeling Genesis en een rechtszaak aangespannen door de procureur-generaal van New York, waarbij DCG, samen met Genesis en Gemini, ervan beschuldigd wordt meer dan 230.000 investeerders voor meer dan $3 miljard dollar te hebben opgelicht, blijft DCG veerkracht tonen.

Per 31 december 2023 was het investeringsportfolio van DCG, inclusief tokens en venture investeringen, gewaardeerd op $975 miljoen dollar. Grayscale droeg bij met $156 miljoen dollar aan verkopen, terwijl Foundry $38 miljoen genereerde. De gemiddelde Bitcoin prijs steeg in het vierde kwartaal met 101% vergeleken met het voorgaande jaar, wat duidt op hernieuwde interesse van investeerders.

Genesis heeft onlangs een rechtszaak geschikt die was aangespannen door de Securities and Exchange Commission (SEC) en stemde ermee in $21 miljoen te betalen.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme