Ethereum’s medeoprichter verplaatst 4.300 ETH, waarde van ongeveer $10,7 miljoen, naar exchanges

Home » Nieuws » Ethereum’s medeoprichter verplaatst 4.300 ETH, waarde van ongeveer $10,7 miljoen, naar exchanges

Jeffrey Wilcke, medeoprichter van Ethereum (ETH), heeft voor flink wat opschudding in de markt gezorgd. Wilcke heeft namelijk 4.300 Ethereum, ter waarde van ongeveer $10,7 miljoen dollar, overgemaakt naar Kraken.

Deze transactie komt kort na een eerdere overdracht in juni, waarbij Wilcke 22.000 ETH stortte, toen gewaardeerd op $41,1 miljoen dollar.

Mogelijke prijscorrectie

Deze grote verkoop heeft geleid tot speculatie over een mogelijke komende prijscorrectie van Ethereum, vergelijkbaar met de marktdaling die volgde op Wilcke’s vorige overdracht. Ondanks deze zorgen blijven sommige marktanalisten, waaronder Adrian Zduńczyk, optimistisch.

Technisch analist Adrian Zduńczyk beschouwt de huidige marktontwikkelingen van Ethereum als een tijdelijke onderbreking in een overwegend stijgende trend. Na een “positieve gigantische uitbraak” heeft Ethereum een consolidatiefase doorgemaakt, volgend op een patroon van een oplopende driehoek, met zijn ondergrens op $880 en een uitbraakpunt op $2.140, wat Ethereum op een verwacht doel van $3.400 dollar zet.

De analyse van Zduńczyk suggereert dat ondanks de recent wat trage prijsbewegingen van Ethereum, in vergelijking met de rest van de markt, de fundamentele kracht van het bullish patroon intact blijft.

De oplopende driehoek, een klassiek bullish signaal, duidt op een voortzetting van de opwaartse trend, ondanks tijdelijke fluctuaties.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme