Nieuwe golf van Bitcoin ETF commercials gelanceerd door vermogensbeheerders

Home » Nieuws » Nieuwe golf van Bitcoin ETF commercials gelanceerd door vermogensbeheerders

In de afgelopen 48 uur hebben aanbieders van Bitcoin (BTC) exchange-traded funds (ETF’s) waaronder Bitwise en Hashdex, nieuwe advertentiecampagnes gelanceerd.

Reclame oorlog

Bitwise verraste het publiek eerst met een reclame op 18 december, waarin acteur Jonathan Goldsmith verscheen, beroemd om zijn rol in de Dos Equis bierreclames. Zijn verschijning in de Bitcoin ETF-advertentie werd al snel een gespreksonderwerp op sociale media.

Hashdex volgde met een opvallende commercial voor hun voorgestelde Spot Bitcoin ETF. In deze advertentie rijdt een kiepwagen een kaal stuk land binnen, vergezeld van de boodschap “Aandelen zijn geen crypto.” De reclame benadrukt ook dat vastrentende waarden en edelmetalen evenmin als crypto worden beschouwd. Deze directe benadering lijkt specifiek gericht op Bitcoin-investeerders, waarbij Hashdex benadrukt hoe zij streven naar goedkeuring van hun Bitcoin ETF in de Verenigde Staten.

De reclame-oorlog werd voortgezet toen Bitwise op 20 december nog een advertentie lanceerde met Goldsmith, die in karakter bleef en Bitcoin promootte met de woorden “Satoshi stuurt zijn groeten.”

Deze reeks advertenties komt op een moment waarop de Securities and Exchange Commission (SEC) onder druk staat om een beslissing te nemen over de goedkeuring van Bitcoin ETF’s in de Verenigde Staten. Er is groeiende speculatie en optimisme in de markt, met experts die de kans op goedkeuring van de eerste Spot Bitcoin ETF tegen het eerste kwartaal van 2024 hoog schatten.

Andere grote spelers, waaronder Grayscale en BlackRock, hebben ook reeds ontmoetingen gehad met de SEC om over Spot Bitcoin ETF’s te discussiëren. Met de toenemende druk vanuit de rechtbanken en de markt, lijkt de race voor de eerste Bitcoin ETF in de VS nu echt te zijn begonnen.

Zoals Bitcoin-pionier en CEO van JAN3, Samson Mow, opmerkte, wordt de strijd om investeerders en beheerd vermogen steeds heviger. Met de recente reclame-uitingen zetten de bedrijven hoog in op de toekomst van crypto en Bitcoin ETF’s, een teken van hun vertrouwen en ambitie in deze groeiende markt.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme