Crypto analist waarschuwt voor mogelijke Bitcoin crash naar $64.400 dollar

Home » Nieuws » Crypto analist waarschuwt voor mogelijke Bitcoin crash naar $64.400 dollar

In zijn nieuwste video op YouTube waarschuwt de Nederlandse Daan Rover, ook bekend als Crypto Rover, voor de recente prijscorrecties van Bitcoin (BTC). Hij bespreekt hoe de daling van Bitcoin’s dominantie in de cryptomarkt en het omdraaien van voormalige weerstandsniveaus naar steunpunten wijzen op een mogelijke verschuiving.

Echter, Rover benadrukt de korte termijn risico’s aangezien de trend op het uurbasis zich naar bearish heeft gekeerd. Dit alles in een context waarin de sociale interesse in Bitcoin op een dieptepunt lijkt te zijn, wat volgens hem suggereert dat de meerderheid van de bull run nog moet komen.

Ethereum ETFs goedkeuring belooft kapitaaltoestroom

Een ander belangrijk punt dat Rover aanstipt, is de recente goedkeuring van spot Ethereum (ETH) ETFs. Deze ontwikkeling zou volgens hem miljarden dollars naar Ethereum kunnen trekken, wat de deur zou openen voor een aanzienlijk altcoin seizoen.

Deze potentiële toestroom van kapitaal zou niet alleen Ethereum kunnen beïnvloeden, maar ook een bredere impact kunnen hebben op de markt voor altcoins.

Belangrijke steunniveaus en handelsopties

Verder behandelt Rover in zijn video de kritieke ondersteuningsniveau van Bitcoin op $66.800 dollar. Hij legt uit dat een doorbraak onder dit niveau zou kunnen leiden tot een verdere daling naar $64.400 dollar, maar zolang deze steun houdt, blijft de trend bullish.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme