Solana kampt met voorraadproblemen voor Saga-telefoons te midden van extreme vraag

Home » Nieuws » Solana kampt met voorraadproblemen voor Saga-telefoons te midden van extreme vraag

Solana Mobile ervaart grote uitdagingen in voorraadbeheer met de recent uitgebrachte Saga-telefoons, wat heeft geleid tot een reeks annuleringen van bestellingen. Deze complicaties zijn ontstaan door problemen met het voorraadbeheer bij de externe distributeur van Solana, wat resulteerde in een onnauwkeurige weergave van de beschikbare voorraad van de Saga-telefoons.

Door dit mismanagement was het bedrijf niet in staat om meerdere bestellingen te vervullen die geplaatst waren nadat de daadwerkelijke voorraad op was, wat leidde tot onverwachte annuleringen.

Verdachte activiteiten

Naast het tekort aan voorraad identificeerde en annuleerde Solana ook bestellingen die verdachte activiteiten vertoonden, zoals overmatige aankopen of betalingsrisico’s. Deze maatregel werd genomen om een bredere verspreiding van de beperkte apparaten onder echte klanten te garanderen.

“Gezien dit, zijn we helaas niet in staat om bestellingen te vervullen die zijn geplaatst nadat de voorraad op was,” schreef het bedrijf. “We hebben bestellingen die gemarkeerd waren voor verdachte activiteiten geannuleerd vanwege overmatige bestellingen of betalingsrisico’s, terwijl we eraan werken om Saga in handen van zoveel mogelijk gebruikers te krijgen.”

De toegenomen vraag naar Saga-telefoons wordt waarschijnlijk toegeschreven aan de stijgende prijs van Solana (SOL) en de groeiende populariteit van Bonk (BONK). Volgens Bitvavo handelt Solana momenteel op €84,60, een stijging van 74% ten opzichte van een maand geleden.

De oorspronkelijk voor $599 geprijsde Saga werd op eBay verhandeld voor meer dan $2.000 en zelfs tot een verbijsterende $5.000. Elke initiële aankoop van een Saga-telefoon omvatte een airdrop van 30 miljoen Bonk-tokens, een populaire mememunt op de Solana-blockchain. Al snel overtrof de waarde van de airdrop het prijskaartje van $599, aangezien klanten de telefoon zochten.

Klanten die niet getroffen zijn door de annuleringen, kunnen gerust zijn; hun Saga-telefoons zijn onderweg. Het bedrijf streeft ernaar om alle verzendmeldingen vóór het einde van het jaar uit te sturen.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme