Lil Pump veroorzaakt opschudding met nieuwe Solana tattoo

Home » Nieuws » Lil Pump veroorzaakt opschudding met nieuwe Solana tattoo

De Amerikaanse rapper Gazzy Garcia, beter bekend als Lil Pump, heeft op sociale media een nieuwe tattoo onthuld, waarbij hij het blockchain-platform Solana (SOL) in de schijnwerpers zette.

Hij deelde een post op Instagram waarin hij beweerde zijn Solana-tokens verkocht te hebben en vroeg zijn meer dan 14 miljoen volgers of ze zijn nieuwe tatoeages leuk vonden. “Vind je mijn nieuwe tats leuk? Ik heb mijn SOL verkocht,” schreef Garcia.

Gemengde reacties van de gemeenschap

De reacties van fans op Instagram waren overwegend negatief. Een gebruiker uitte de behoefte aan de “oude Pump”, terwijl een ander zich niet kon voorstellen dat iemand tatoeages van hun voorhoofd zou verwijderen om plaats te maken voor “sommige dommere”. Anderen vroegen zich af of de tattoo wel echt was, terwijl sommigen juichten voor het potentieel om de prijs van SOL te verhogen. Een enthousiaste volger riep uit: “Naar de maan! Gucci winst, Gucci winst, Gucci winst!”

Op het sociale mediaplatform X bekritiseerde de gemeenschapslid Trader Mayne Garcia en zijn crypto-ondernemingen scherp: “Je crypto oplichtingen zijn net zo slecht als de muziek die je maakt. Het goede nieuws is dat je in beide zo slecht bent dat je er geen geld mee kunt verdienen,” schreef Mayne.

lilpump solana tattoo
Bron: Instagram.

Daling van door beroemdheden ondersteunde tokens

De nieuwe tattoo van Garcia komt op een moment dat de meeste door beroemdheden ondersteunde crypto-projecten een neergang ervaren. Op 6 juni waren vele tokens uitgebracht door beroemdheden met ten minste 66% gedaald. Crypto-tokens gekoppeld aan beroemdheden zoals Caitlyn Jenner, de Amerikaanse rapper Rich the Kid en de Nigeriaanse zanger David Adedeji Adeleke Oon daalden na hun initiële winsten.

Verder zijn crypto-munten geassocieerd met bokslegende Floyd Mayweather en de Amerikaanse rappers Moneybagg Yo en Trippie Redd onder verschillende door beroemdheden gelinkte munten die ongeveer 90% zijn gedaald.

Ondanks deze trend blijven beroemdheden meer tokens uitbrengen. Op 11 juni promootte de controversiële sociale mediafiguur Andrew Tate een op Solana gebaseerde memecoin genaamd Daddy Tate (DADDY), die het project van Iggy Azalea overtrof ondanks beschuldigingen van handel met voorkennis.

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme