Floki onthult nieuwe Telegram-gebaseerde trading bot voor BNB Chain

Home » Nieuws » Floki onthult nieuwe Telegram-gebaseerde trading bot voor BNB Chain

Ontwikkelaars van Floki hebben een nieuwe trading bot geïntroduceerd die speciaal is ontworpen voor gebruikers van het FLOKI-token op het BNB Chain netwerk.

Deze op Telegram gebaseerde tool is bedoeld om de handel in tokens te vereenvoudigen en tegelijkertijd de vraag naar FLOKI-tokens te vergroten door een unieke koopdruk mechanisme.

Initiële uitrol en toekomstige uitbreiding

In de beginfase zal de trading bot beschikbaar zijn voor een beperkte groep gebruikers tijdens een bètatest periode, bedoeld om eventuele technische problemen op te lossen. De ontwikkelaars hebben aangekondigd dat ze een publieke lancering medio juni verwachten.

Na deze initiële periode is het plan om de dienst uit te breiden naar andere prominente blockchains zoals Ethereum (ETH) en Base, wat vermoedelijk de vraag naar FLOKI zal versterken doordat gebruikers de token moeten bezitten om de bot te gebruiken.

Verhoogde vraag en koopdruk

De trading bot heft een vergoeding van 1% per transactie, waarvan de helft wordt gebruikt om FLOKI tokens op de open markt aan te kopen. Deze tactiek is ontworpen om de waarde en liquiditeit van FLOKI te verhogen en bij te dragen aan een stabiele koopdruk.

floki tweet bot telegram
Bron: RealFlokiInu tweet op X.

Integratie in het Floki ecosysteem

Deze nieuwe bot is de laatste aanwinst in het Floki ecosysteem, dat niet alleen verschillende utility tools omvat, maar ook een uitgebreide metaverse. Floki, oorspronkelijk gestart in 2021 als een mememunt geïnspireerd op het Shiba Inu (SHIB) hondenras, heeft zich ontwikkeld tot een utility token die een breed scala aan Floki-gebaseerde protocollen en producten ondersteunt.

Populariteit van Telegram-gebaseerde handelsbots

Sinds begin 2023 winnen Telegram-gebaseerde trading bots aan populariteit, mede dankzij platforms zoals Unibot die het handelen in tokens via de berichtenapp vergemakkelijken.

Deze bots bieden een gebruiksvriendelijk alternatief voor gedecentraliseerde crypto exchanges, waar gebruikers vaak te maken hebben met complexe inlogprocedures en hoge transactiekosten.

Vergelijkingen met andere meme munten

Net als andere meme coin projecten, zoals Bonk op het Solana (SOL) netwerk, heeft Floki nu ook een trading bot die aantrekkelijk lijkt voor haar gemeenschap. Eerdere bots zoals de BonkBot waren verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de on-chain transacties, wat de betrokkenheid en handelsactiviteit binnen die gemeenschappen verhoogde.

Koop je FLOKI voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme