Bluntz voorspelt nieuwe recordhoogtes voor PEPE en FLOKI in bullish cryptomarkt

Home » Nieuws » Bluntz voorspelt nieuwe recordhoogtes voor PEPE en FLOKI in bullish cryptomarkt

De cryptomarkt in 2024 is volop in beweging, waarbij Ethereum (ETH) opvallend in de spotlight staat. Dit komt vooral na de goedkeuring door de Securities and Exchange Commission (SEC) voor acht Ethereum ETFs, waaronder aanvragen van bekende partijen zoals BlackRock, Grayscale en Fidelity.

Deze ontwikkelingen wijzen op een breed gedragen vertrouwen in het potentieel van Ethereum, waarbij analisten een sterke groei in waarde voorzien. Ethereum wordt momenteel verhandeld rond 0.05625 Bitcoin (BTC), wat neerkomt op ongeveer $3.842 dollar. Analisten, waaronder de bekende Bluntz, voorspellen een mogelijke stijging naar 0.06 BTC, ofwel $4.100 dollar.

Explosieve groei van memecoins

De markt voor memecoins, met name Pepe (PEPE) en Floki Inu (FLOKI), toont ook een indrukwekkende dynamiek. Bluntz is bijzonder optimistisch over deze munten en verwacht dat ze nieuwe recordhoogtes zullen bereiken. Hij beschouwt PEPE als het “snelste paard” in de race, met een voorspeld doel van $0.000028 per munt.

Op dit moment is PEPE al gestegen met 116,97% over de afgelopen maand, en een verdere verdubbeling zou de marktkapitalisatie naar ongeveer $12 miljard tillen.

bluntz pepe voorspelling
Bron: Bluntz op X.

Bluntz’ kijk op FLOKI

Naast PEPE ziet Bluntz ook groot potentieel in FLOKI. Hij merkt op dat de prestaties van FLOKI hem herinneren aan de periode voor de all-time high van PEPE, en hij voorspelt een aanzienlijke stijging.

Deze optimistische vooruitzichten van invloedrijke figuren als Bluntz kunnen al genoeg zijn om grote marktbewegingen te veroorzaken, vooral in een markt die relatief illiquide is zoals die van de altcoins.

Koop je PEPE voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme