Toekomst van Bitcoin centraal op conferentie in Antwerpse Handelsbeurs

Home » Nieuws » Toekomst van Bitcoin centraal op conferentie in Antwerpse Handelsbeurs

Op 5 oktober 2024 verwelkomt de Antwerpse Handelsbeurs de tweede editie van de ‘Future of Bitcoin’-conferentie. Dit evenement biedt een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in Bitcoin (BTC) en de toekomst van digitale valuta.

Hoogtepunten van de conferentie

De conferentie belooft een boeiend programma met keynotes van vooraanstaande Bitcoin-experts, zowel nationaal als internationaal. Sprekers zoals Ivan Van de Cloot, Matthias Dobbelaere-Welvaert en Jameson Lopp zullen hun inzichten delen over de economische, fiscale, juridische en veiligheidsaspecten van Bitcoin.

Interactieve break-out sessies

Naast de keynotes kunnen deelnemers ook kiezen voor interactieve break-out sessies. Deze workshops bieden praktische tips en gelegenheid voor persoonlijke vragen, waardoor deelnemers diepere inzichten krijgen in specifieke Bitcoin-gerelateerde onderwerpen.

Expo Hall: Ontmoet en leer

In de Expo Hall kunnen bezoekers de stands van verschillende partners bezoeken, waaronder hoofdpartner Bitvavo, de grootste crypto exchange van Nederland. Hier kun je als bezoekers meer te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen en diensten binnen de cryptowereld.

Netwerkmogelijkheden

De ‘Future of Bitcoin’-conferentie is dé plek voor Belgische en Nederlandse Bitcoinliefhebbers om gelijkgestemden te ontmoeten en hun zakelijke netwerk uit te breiden. De prachtige setting van de Antwerpse Handelsbeurs biedt de perfecte ambiance voor waardevolle netwerkgesprekken. De redactie van Coinliners zal ook aanwezig zijn op de beurs.

Exclusieve VIP-ervaring

Voor degenen die een luxe ervaring willen, is er de ‘Whale Pass’. Deze biedt exclusieve voordelen zoals gratis gereserveerde parkeerplaatsen, toegang tot de exclusieve Whale Room, en een afsluitend 3-gangen diner in het Marriott Hotel.

Conclusie

Met een gevarieerd programma en uitgebreide netwerkmogelijkheden, belooft de ‘Future of Bitcoin’-conferentie een must-attend evenement te zijn voor iedereen die betrokken is bij de cryptowereld.

Zorg dat je erbij bent op 5 oktober 2024 in de Antwerpse Handelsbeurs. Meer informatie vind je op de officiële website.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme