Notcoin stijgt naar recordhoogte als vijfde meest verhandelde crypto

Home » Nieuws » Notcoin stijgt naar recordhoogte als vijfde meest verhandelde crypto

In de maand mei heeft de cryptosector meer dan $1 miljard dollar aan investeringen aangetrokken, een lichte daling ten opzichte van de voorgaande maand.

KuCoin’s onderzoeksteam benadrukt dat er 156 investeringen publiekelijk bekendgemaakt werden, met een totale investeringsstroom van $1,02 miljard. Dit vertegenwoordigt een toename van 10,61% vergeleken met mei 2023, maar een afname van 6,4% ten opzichte van april.

Voortdurende dominantie van Ethereum en andere technologieën

Wat de investeringen betreft, bleven Ethereum (ETH), Ethereum Virtual Machine (EVM)-ketens en layer-2 (L2) netwerkprojecten populair onder institutionele investeerders.

Desondanks waren ook niet-EVM-ketens zoals Bitcoin (BTC), Solana (SOL), Fantom (FTM) en Toncoin (TON) in mei bijzonder geliefd, en behoorden tot de top 15 van meest favoriete netwerken.

kucoin onderzoek stablecoins
Bron: KuCoin Research.

Actieve investeerders en hun focus

Animoca Brands en OKX Ventures toonden zich de meest actieve investeerders van de maand. Animoca Brands was betrokken bij 15 deals, terwijl OKX Ventures in 11 projecten investeerde. Andere actieve spelers waren Cogitent Ventures, SNZ Holding en DWF Labs, met respectievelijk 10, 8 en 7 deals.

Zoektocht naar alternatieven door hoge FDV

Door zorgen over de lage beschikbaarheid en hoge volledig verwaterde waarderingen (FDV) in de cryptomarkt, wendden investeerders zich tot alternatieven zoals memes en celebrity tokens. KuCoin Research geeft aan dat investeerders zich oriënteerden op relatief onbekende activa met een lage marktkapitalisatie en nieuwe verhaallijnen.

Een voorbeeld hiervan is Notcoin, dat profiteerde van deze verschuiving. De lancering van NOT, met vanaf het begin alle tokens beschikbaar, droeg bij aan zijn groei in mei.

Opmerkelijke prestaties van Notcoin

Op 3 juni werd NOT de vijfde meest verhandelde crypto, met een handelsvolume dat dat van de populaire stablecoin USD Coin overtrof.

De prijs van het token bereikte op 2 juni een nieuw hoogtepunt van $0,02896, wat de marktkapitalisatie boven de $2 miljard stuwde.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme