Bubblemaps onthult insider trading in Andrew Tate’s DADDY memecoin lancering

Home » Nieuws » Bubblemaps onthult insider trading in Andrew Tate’s DADDY memecoin lancering

Andrew Tate heeft in de afgelopen periode de aandacht gevestigd op memecoins. Met zijn promotie van de Solana (SOL) memecoin Daddy Tate (DADDY), die een marktkapitalisatie van $300 miljoen dollar bereikte en binnen 24 uur met 218% steeg, heeft hij flink wat stof doen opwaaien.

Deze memecoin overtrof zelfs die van rapper Iggy Azalea, die ook onlangs een eigen token lanceerde.

Vroege aankopen en insiders

Voordat Tate de Daddy Tate memecoin actief begon te promoten, was al een aanzienlijk deel van de munten opgekocht door een beperkt aantal wallets. Bubblemaps, een firma die gespecialiseerd is in het analyseren van blockchain-data, onthulde dat insiders maar liefst 30% van de voorraad hadden opgekocht bij de lancering.

Bovendien kochten 11 wallets, gefinancierd via Binance met bijna identieke bedragen, ongeveer 20% van de supply op 9 juni, voordat Tate zijn steun publiekelijk bekendmaakte. Deze tokens zijn nu ongeveer $61,4 miljoen dollar waard.

andrew tate memecoins
Bron: Bubblemaps op X.

De ethische kwesties rond Tate’s promoties

Er rijzen vragen over de integriteit van Tate’s promoties. Sommigen speculeren dat hij voor de promotie een grote hoeveelheid tokens koopt om deze vervolgens tegen een hogere prijs aan zijn volgers te verkopen, een tactiek die hem snel rijker zou maken. Tate heeft echter beweerd dat hij de intentie heeft om zijn tokens te ‘verbranden’ tijdens livestreams, waarbij hij stelt dat hij geen winst maakt uit deze activiteiten.

Deze beweringen staan in contrast met de opmerkingen die hij maakte in een recente video, waarin hij de cryptogemeenschap bekritiseerde en deelnemers als “zielloze lafaards” bestempelde die bereid zijn alles te kopen in de hoop snel geld te verdienen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme