MOTHER Coin van Iggy Azalea springt 30% omhoog na telecommunicatie update

Home » Nieuws » MOTHER Coin van Iggy Azalea springt 30% omhoog na telecommunicatie update

De Australische rapper Iggy Azalea heeft haar telecommunicatiebedrijf Unreal Mobile nieuw leven ingeblazen, wat heeft geleid tot een waardestijging van 30% van haar memecoin, Mother Iggy (MOTHER).

Deze ontwikkeling komt op een moment dat veel industrieleiders celebrity meme coins sterk bekritiseren.

Implementatie van crypto betalingen

Azalea kondigde aan dat Unreal Mobile de memecoin – MOTHER en Solana (SOL) zal accepteren voor de aankoop van telefoons en maandelijkse telefoonabonnementen. Deze update wordt ondersteund door een samenwerking met Sphere Labs, een leverancier van betalingsinfrastructuur die zal helpen bij het integreren van cryptobetalingen.

Unreal Mobile biedt concurrerende abonnementen aan die variëren van $20 tot $80 per maand, afhankelijk van het datagebruik en netwerkkeuzes. Na Azalea’s aankondiging op X (voorheen Twitter) steeg de waarde van MOTHER met meer dan 30%.

mother memecoin koers 24 uur
MOTHER koers in de afgelopen 24 uur. Bron: Coinmarketcap.

Scepticisme en kritiek

Echter, Azalea’s nieuwe onderneming valt samen met scepsis binnen de gemeenschap. Sommige leden hebben haar pogingen belachelijk gemaakt en Unreal Mobile vergeleken met het gevestigde Solana Saga Mobile. “Unreal Mobile is een dienstverlener. Natuurlijk bieden we een selectie van telefoons aan voor de verkoop indien nodig, maar dit is van secundair belang. We houden van wat Anatoly ontwikkelt en streven ernaar om dit uiteindelijk in onze beschikbare telefoonopties op te nemen,” verduidelijkte Azalea.

Bovendien hebben celebrity memecoins ook wijdverbreide kritiek ontvangen van industrië leiders vanwege het vaak ontbreken van substantiële ondersteuning en worden ze bekritiseerd om hun oppervlakkige aard. Specifiek Ethereum (ETH) mede-oprichter Vitalik Buterin heeft zijn zorgen geuit.

Uitdagingen en toezeggingen

Desondanks heeft Azalea zich gedistantieerd van controverses die andere beroemdheden en crypto-ondernemingen betreffen. Ze ontkende sterk enige associatie met Sahil Arora, die beschuldigd wordt van het bedriegen van investeerders.

Verder heeft Azalea beloofd delen van haar muntbezit te verbranden als reactie op eventuele ‘rug pulls‘ door beroemdheden die nieuw zijn in de crypto wereld.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme