HTX overtreft Coinbase voor het eerst in dagelijkse handelsvolumes

Home » Nieuws » HTX overtreft Coinbase voor het eerst in dagelijkse handelsvolumes

HTX, een cryptocurrency exchange gevestigd in Hong Kong, heeft voor het eerst Coinbase, de toonaangevende Amerikaanse cryptocurrency exchange, overtroffen in spot handelsvolume.

De recente cijfers laten zien dat HTX een 24-uurs handelsvolume van $1,81 miljard dollar heeft bereikt, terwijl Coinbase blijft steken op $1,58 miljard.

Justin Sun en de groei van HTX

Justin Sun, de bekende figuur achter de blockchain van TRON, heeft deze mijlpaal aangekondigd via het sociale platform X. Eerder dit jaar kondigde Huobi, een andere cryptocurrency exchange, aan dat hun eigen token HT zou worden omgezet in HTX, wat bijdraagt aan de groei en het momentum van HTX.

justin sun tweet htx coinbase
Bron: Justin Sun op X.

Partnerschappen en marktstrategieën

Op 20 maart is HTX een partnerschap aangegaan met Smole Coin om terugbetalingen te faciliteren voor deelnemers aan de private verkoop van $SMOLE.

Concurrentievoordelen voor crypto-investeerders

De voorsprong van HTX Global op Coinbase in spot handelsvolume biedt voordelen voor crypto-investeerders door de concurrentie te vergroten. Dit kan leiden tot lagere kosten, betere diensten, innovatieve functies, verbeterde markteerlijkheid en toegang tot meer wereldmarkten, wat de algehele handelservaring verbetert.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme