Coinmerce breidt sportportfolio uit met partnerschap The Padellers

Home » Nieuws » Coinmerce breidt sportportfolio uit met partnerschap The Padellers

Coinmerce, een prominent cryptohandel platform in Nederland, heeft een officieel partnerschap gesloten met The Padellers, een snelgroeiende padelorganisatie in Nederland.

Dit partnerschap markeert een belangrijke stap in de samenwerking tussen de twee domeinen.

Uitbreiding in de sportwereld

Coinmerce, dat al actief betrokken is bij diverse sporten, breidt haar invloed in de sportwereld verder uit door nu ook partner te worden van The Padellers. Volgens Klaas van Raaij, Marketing Director bij Coinmerce, onderstreept deze samenwerking de toewijding van Coinmerce aan de sport padel.

“Naast onze eerdere sponsoring van topatleten in de padelsport zoals Sten Richters, Rosalie van der Hoek en Jorrit Notenboom, willen we onze passie voor padel nu verder uitdragen door een actieve rol te spelen op alle banen van The Padellers in Nederland,” aldus Van Raaij.

coinmerce the padellers partnership
Bron: Coinmerce op LinkedIn.

Toenemende commerciële waarde van padel

Vincent Dekker, Sales & Partnership Manager van The Padellers, heeft ook zijn enthousiasme uitgesproken over deze nieuwe samenwerking.

“Het feit dat Coinmerce, dat ook samenwerkt met bekende namen zoals wielerploeg Team Visma en voetbalclub Ajax, zich nu verbindt met de padelsport, bevestigt de groeiende commerciële waarde van zowel onze sport als onze organisatie,” zegt Dekker.

Toekomstverwachtingen

Deze samenwerking belooft niet alleen een grotere zichtbaarheid van Coinmerce binnen de sportwereld, maar ook een versterking van het merk The Padellers.

Beide partijen verwachten dat deze strategische zet de populariteit van padel zal stimuleren en de acceptatie van cryptocurrency als een mainstream betaaloptie binnen de sportgemeenschap zal bevorderen.

Maak hier je gratis Coinmerce account aan en ontvang 10,- euro aan gratis crypto.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme