Coinbase breidt berichtendienst uit met realtime cryptomeldingen via Notifi

Home » Nieuws » Coinbase breidt berichtendienst uit met realtime cryptomeldingen via Notifi

Coinbase Wallet heeft een belangrijke stap gezet in de richting van geavanceerd blockchain monitoren door een samenwerking aan te gaan met Notifi. Deze samenwerking stelt gebruikers van Coinbase’s mobiele crypto wallet in staat om geautomatiseerde alerts te ontvangen over activiteiten op de blockchain.

De integratie van Notifi’s alertsysteem maakt het mogelijk voor gebruikers om realtime notificaties te krijgen, wat cruciaal is om bij te blijven met de snelle marktbewegingen.

Uitbreiding van de berichtendiensten van Coinbase

De service is een uitbreiding op de bestaande berichten infrastructuur van Coinbase, die gebouwd is op het XMTP-protocol. Dit protocol, dat sinds juli vorig jaar in gebruik is, stelt gebruikers van de Coinbase wallet in staat om onderling berichten te sturen.

Notifi maakt ook gebruik van dit XMTP-protocol, wat aangeeft hoe belangrijk deze technologie is geworden voor communicatie binnen de cryptowereld.

notifi coinbase samenwerking
Bron: Notifi op X.

GMX als eerste cliënt en aanpassingen op maat

Volgens een persbericht is de beurs voor perpetuals, GMX, de eerste cliënt die gebruik maakt van deze nieuwe service. Klanten van dit op Arbitrum (ARB) en Avalanche (AVAX) gebaseerde platform ontvangen notificaties over aanstaande liquidaties en updates over governance.

Ze hebben ook de mogelijkheid om hun eigen geautomatiseerde signalen te ontwerpen. “Als je niet voortdurend monitort wat er op de blockchain gebeurt, is het onmogelijk om bij te blijven,” zei Paul Kim, CEO van Notifi, in een interview.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme