VanEck viert goedkeuring van Ethereum ETF met nieuwe commercial

Home » Nieuws » VanEck viert goedkeuring van Ethereum ETF met nieuwe commercial

VanEck heeft direct gereageerd op de goedkeuring van hun spot Ethereum (ETH) exchange-traded fund (ETF) door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) met een kunstzinnige advertentie van 37 seconden, waarin kijkers worden aangemoedigd om “de ether te betreden”.

De goedkeuring van hun 19b-4 aanvraag voor een spot Ether ETF kwam samen met die van andere grote vermogensbeheerders zoals BlackRock, Fidelity, Grayscale, Franklin Templeton, ARK 21Shares, Invesco Galaxy en Bitwise.

Een kijkje in de nieuwe advertentie

De nieuwe advertentie van VanEck stelt vragen zoals: “Kan het de brandstof zijn voor een minder gecentraliseerde en open-source economie?” en “Wat kan Ethereum zijn? Dat hangt van jou en mij af.” Deze artistieke benadering is niet alleen een viering van de goedkeuring, maar ook een uitnodiging aan het publiek om na te denken over de mogelijkheden van Ethereum.

De advertentie werd binnen een half uur na de goedkeuring op het sociale mediaplatform X gepost en heeft al meer dan 1.000 keer gedeeld en 170.000 keer bekeken.

vaneck ethereum etf commercial
Bron: VanEck op X.

Positieve ontvangst van de community

De reactie op de advertentie was overwegend positief. Colin Goltra, operationeel directeur van Yield Guild Games, merkte op dat de commercial indrukwekkend is. De anonieme mede-oprichter van DeGods private club, bekend als “Mav”, speelde met het idee dat de advertentie het moment markeert waarop traditionele investeerders voor het eerst kennismaken met de mogelijkheden van smart contracts.

Andrew Thurman, een bijdrager aan de Jito Foundation, vergeleek de advertentie humoristisch met iets dat zou aanspreken bij iemand die te veel paddenstoelen heeft genomen en een jaar in een yurt heeft gewoond.

Toekomstige stappen

De handel in de ETF zal pas beginnen nadat de SEC de S-1 aanvragen van elk fonds heeft goedgekeurd, een proces dat volgens analisten enkele maanden kan duren.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme