Crypto analist Kevin Svenson voorspelt Bitcoin stijging naar $90.000, gevolgd door grote correctie

Home » Nieuws » Crypto analist Kevin Svenson voorspelt Bitcoin stijging naar $90.000, gevolgd door grote correctie

Kevin Svenson, een populaire analist en trader, deelt een optimistische visie op de toekomst van Bitcoin (BTC). Hij voorspelt dat de cryptocurrency in het vierde kwartaal van 2023 een parabolische trend heeft ingezet die de koers op korte termijn naar $90.000 dollar kan stuwen.

Verwachte stijging naar $90.000

Volgens Svenson is Bitcoin bezig met de vierde basisfase van een parabolische curve, die uiteindelijk tot een piek rond de $90.000 dollar zou leiden. Na het bereiken van deze piek verwacht hij een correctie, waarbij de markt even afkoelt en de Bitcoin mogelijk zijwaarts gaat handelen.

Deze periode van zijwaartse handel zou een uitstekende kans bieden voor heraccumulatie en het toetreden van een nieuwe groep investeerders.

Gezonde marktbewegingen en de mogelijkheid van $100.000

Svenson benadrukt dat het bereiken van de $90.000 dollar niet het einde van Bitcoin’s groeicyclus betekent. Integendeel, het zou een gezonde correctie zijn die de basis legt voor verdere stijgingen.

De analist gelooft zelfs dat de koers kan doorschieten naar $100.000 of meer in deze cyclus, gezien de kracht van de huidige trend.

Onzekerheden en verschillende scenario’s

Ondanks zijn bullish standpunt, erkent Svenson dat er onzekerheden bestaan. De mogelijkheid dat Bitcoin de $90.000 dollar niet haalt is aanwezig, en een dergelijke gebeurtenis zou kunnen leiden tot een breuk in de parabolische trend. Dit zou resulteren in een langere periode van zijwaartse handel voordat er weer een stijging plaatsvindt.

De analist benadrukt dat er vele mogelijkheden zijn, afhankelijk van marktdynamiek en externe economische factoren.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme