Van de Poppe verwacht koersexplosie voor altcoins na SEC goedkeuring Ethereum ETF’s

Home » Nieuws » Van de Poppe verwacht koersexplosie voor altcoins na SEC goedkeuring Ethereum ETF’s

De goedkeuring van Ethereum (ETH) Exchange-Traded Funds (ETFs) door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft het vertrouwen in de crypto-markten flink verhoogd. Volgens een nieuwe YouTube-video van Michaël van de Poppe, een bekende Nederlandse cryptocurrency-analist, zou dit een grotere interesse in altcoins kunnen uitlokken vanwege hun potentieel voor hoge rendementen.

Van de Poppe benadrukt dat hoewel altcoins cyclisch zijn en vaak volgen na een stijging van Bitcoin (BTC) en Ethereum, de goedkeuring van een Ethereum ETF een positief signaal is voor de gehele sector.

Potentiële verschuiving naar commodity status voor Ethereum

In de video wordt verder besproken dat de positieve ontwikkelingen, zoals de goedkeuring van crypto-regelgeving door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en de mogelijke classificatie van Ethereum als een commodity, kunnen wijzen op het begin van het ‘altseason‘. Dit is de periode waarin altcoins aanzienlijk beter kunnen presteren dan de grote cryptomunten zoals Bitcoin.

Van de Poppe voorspelt dat altcoins uiteindelijk een evenwicht kunnen bereiken met Bitcoin en mogelijk overgewaardeerd raken, wat een aanzienlijk opwaarts potentieel zou suggereren voor de komende 6 tot 12 maanden.

Impact van Ethereum ETF op de markt

De goedkeuring van Ethereum ETFs zou Ethereum en andere altcoins tot de volgende grote investeringskans kunnen maken. Volgens Van de Poppe zou de daadwerkelijke lijstvorming en handel van de ETF enkele maanden kunnen duren, maar de uiteindelijke liquiditeit die hierdoor wordt verstrekt, kan een significant effect hebben op de markt.

Dit zou het startsein kunnen zijn voor een altseason, waar veel investeerders naar uitkijken.

Toekomstige uitbreiding en investeringen in altcoins

De video eindigt met een discussie over de mogelijke goedkeuring van andere altcoins of ETFs die altcoin-manden bevatten, met Solana (SOL) als mogelijke kanshebber.

Van de Poppe benadrukt dat de status van Ethereum als commodity en de goedkeuring van Ethereum ETFs, Ethereum en andere altcoins als de volgende investeringskans positioneert.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme