Cristiano Ronaldo lanceert vierde NFT-collectie op Binance

Home » Nieuws » Cristiano Ronaldo lanceert vierde NFT-collectie op Binance

De beroemde Portugese voetballer Cristiano Ronaldo heeft onlangs aangekondigd dat zijn vierde NFT-collectie gelanceerd wordt op de Binance NFT Marketplace.

Deze speciale collectie, die digitaal kunstwerk en memorabilia omvat ter ere van de carrièrehoogtepunten van Ronaldo, zal beschikbaar zijn vanaf 29 mei. Fans kunnen zich verheugen op unieke items die iconische doelpunten en belangrijke momenten uit zijn carrière vieren.

Hoe kun je deelnemen aan de lancering?

De collectie zal exclusief verkrijgbaar zijn op de Binance NFT Marketplace. Alle transacties worden gefaciliteerd via Binance Pay met $USDT. Om deel te nemen, moeten fans een Binance-account registreren en hun identiteit verifiëren.

Hoewel het exacte aantal NFT’s nog niet bekend is gemaakt, zal de prijs voor elke standaard NFT hetzelfde zijn, met uitzondering van de allerlaatste zeer zeldzame NFT in de collectie.

cristiano ronaldo nft tweet binance
Bron: Cristiano Ronaldo op X.

Juridische uitdagingen en exclusieve voordelen

Deze aankondiging komt te midden van juridische uitdagingen voor Ronaldo in verband met zijn promotie van Binance en de CR7 NFT’s. Desondanks blijft de samenwerking tussen Ronaldo en Binance sterk, met beloften van exclusieve voordelen voor houders van de nieuwste collectie.

Binance heeft aangekondigd dat bezitters toegang zullen krijgen tot enkele van de nieuwste functionaliteiten en verbeterde voordelen, wat een extra aantrekkingskracht kan zijn voor fans en verzamelaars.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme