TON bereikt mijlpaal van $300 miljoen aan vergrendelde waarde

Home » Nieuws » TON bereikt mijlpaal van $300 miljoen aan vergrendelde waarde

The Open Network (TON) heeft een grote mijlpaal bereikt door voor het eerst de grens van $300 miljoen dollar in totale vergrendelde waarde (TVL) te overschrijden. Deze waarde is sinds begin maart meer dan vertienvoudigd.

Dit succes is grotendeels toe te schrijven aan een recente initiatief genaamd ‘The Open League’, dat gebruikers beloont die de top gedecentraliseerde applicaties van het netwerk gebruiken.

Stimulansen en sleutelprojecten

Deze stimuleringsmaatregelen hebben ervoor gezorgd dat de TVL steeg van $23 miljoen dollar in maart naar de huidige 315 miljoen dollar, volgens gegevens van DeFiLlama. Belangrijke projecten die aan deze groei hebben bijgedragen zijn gedecentraliseerde crypto beurzen zoals Ston.fi en Dedust, en liquid staking projecten zoals Tonstakers en bemo.

toncoin 300 miljoen vergrendelde waarde
Bron: DeFiLlama.

Uitbreiding van gebruikersbasis

Onlangs heeft TON een miljoen nieuwe crypto portemonnees verwelkomd tijdens een token generatie-evenement voor Notcoin, een populair klikspel gecreëerd als een Telegram Mini App. Dankzij de robuuste architectuur van het netwerk konden deze gebruikers transacties uitvoeren zonder netwerkstoringen, verhoogde kosten of vertragingen in de verwerking.

Telegram Mini Apps zijn kleine applicaties geïntegreerd in het Telegram-berichtenplatform, waardoor gebruikers met diverse diensten kunnen interageren zonder de applicatie te verlaten.

Achtergrond van TON

TON is ontstaan uit een blockchainproject van Telegram, een bekend berichtenplatform dat in 2018 via twee privé tokenverkopen $1,7 miljard dollar ophaalde. Na een juridisch geschil met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) over niet-geregistreerde effectenaanbiedingen, nam de gemeenschap het heft in handen.

Zij vormden de Ton Foundation en hervatten de actieve ontwikkeling, wat leidde tot de lancering van The Open Network in 2021.

Financiële prestaties en investeringen

De native token van het netwerk, Toncoin, handelt momenteel tegen $6,4 dollar bij ByBit met een marktkapitalisatie van $22 miljard dollar en een volledig verwaterde waardering van $32 miljard dollar.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme