Corné Marchand bespreekt de belangrijkste crypto trends: VeChain en AI tokens in de schijnwerpers

Home » Nieuws » Corné Marchand bespreekt de belangrijkste crypto trends: VeChain en AI tokens in de schijnwerpers

Hallo allemaal, ik ben Corné Marchand en ik heb net een gloednieuwe aflevering op YouTube gepubliceerd. Deze week ligt de focus op Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Cardano (ADA). Het was een spannende week, waarin Bitcoin goed blijft presteren met de op een na hoogste wekelijkse sluiting ooit. Dit ondanks de bearish reactie van de markt op het nieuws over de toegenomen werkgelegenheid in de Verenigde Staten.

In deze aflevering heb ik het ook over Cardano, dat mooie stappen maakt richting een zelfvoorzienend ecosysteem. Er zijn geruchten over een mogelijke ETF en een samenwerking met Tesla, die beiden een grote impact kunnen hebben op de crypto-community. Verder bespreken we de groei van tokens zoals VeChain en het belang van echte wereldactiva-tokens, gaming coins, en de top altcoins die jullie zeker in de gaten moeten houden.

De komende week belooft cruciaal te worden met ontwikkelingen rond inflatie en de FOMC-conferentie. Daarnaast staan er enkele belangrijke token unlocks op de planning die voor volatiliteit kunnen zorgen. Het is een tijd waarin we weinig grote verkoopdruk zien, behalve de verwachte fusie van Ai-tokens.

De video is dit keer op maandagavond uitgebracht, in plaats van de gebruikelijke zondagavond. Ik hoop dat jullie deze aflevering interessant vinden en de video delen met jullie vrienden en familie. Vergeet niet terug te komen voor meer updates. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme