Van de Poppe: Bitcoin prijs zal blijven stijgen, altcoins volgen

Home » Nieuws » Van de Poppe: Bitcoin prijs zal blijven stijgen, altcoins volgen

In een nieuwe YouTube-video geeft Michaël van de Poppe, een vooraanstaande Nederlandse crypto analist, een diepgaande kijk op de huidige trends en toekomstige verwachtingen in de crypto markt.

Hij benadrukt dat, ondanks recente correcties, de markt voor Bitcoin (BTC) een opwaartse trend laat zien, vooral door de verwachte goedkeuring van een spot Bitcoin ETF.

Positieve trend zet door

Volgens Van de Poppe zal deze positieve trend na de goedkeuring van de ETF waarschijnlijk doorzetten, waarbij hij voorspelt dat altcoins, met name Ethereum (ETH), flink zullen gaan stijgen. De eerste maanden van het jaar worden traditioneel gezien als gunstig voor altcoins, en hij verwacht een periode van portfolio herbalancering en correcties in december.

Wat betreft de prijs van Bitcoin, suggereert Van de Poppe dat er posities worden opgebouwd tussen de dieptepunten van $33,000 en $34,000 en de hoogtepunten rond $48,000. Hij adviseert Bitcoin-beleggers om overwogen een percentage van hun bezit te verkopen en dit te herinvesteren in andere activa zoals Ethereum of andere altcoins tijdens potentiële correcties of consolidatieperioden in aanloop naar de goedkeuring van de ETF.

Verder stelt hij voor dat investeerders overwegen om hun fondsen van Bitcoin naar altcoins en stablecoins te verplaatsen om potentiële winsten te vergroten. Voor geïnteresseerden in het kopen van Bitcoin raadt hij aan te wachten op een test van de laagste punten in het bereik, terwijl handelaren op kortere termijnen hun beslissingen dienovereenkomstig moeten nemen.

Een correctie van de Bitcoin prijs van $60,000 naar een mogelijke $48,000 ziet hij als een haalbaar instappunt voor bredere swingtrades, wat ook geldt voor altcoins.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme