Crypto analist waarschuwt: Bitcoin kan verder dalen voor sterke bounce omhoog

Home » Nieuws » Crypto analist waarschuwt: Bitcoin kan verder dalen voor sterke bounce omhoog

In zijn nieuwe YouTube-video analyseert Daan Rover van het kanaal Crypto Rover de huidige situatie van Bitcoin (BTC), waarbij hij de daling van Bitcoin tot onder de $60.000 dollar bespreekt..

Volgens Rover staat Bitcoin aan de vooravond van een mogelijke verdere daling, maar hij ziet ook kansen voor een sterke opleving.

Kritieke ondersteuningsniveaus doorbroken

De huidige prijsacties laten zien dat Bitcoin belangrijke ondersteuningsniveaus heeft doorbroken. Deze ontwikkeling wijst op een potentiële verdere daling van de koers.

Rover heeft een handelsstrategie opgezet met een waarde van meer dan $1,5 miljoen, wat zijn vertrouwen in de markt en de voorbereiding op een bounce back onderstreept.

Rover wijst op historische gegevens die suggereren dat na een negatieve juni, juli een positieve maand voor Bitcoin zou kunnen zijn.

Op basis van deze trends biedt hij strategieën voor markttoetreding en benadrukt het belang van het herkennen van sleutelniveaus voor handelskansen.

Potentie voor een sterke opleving

Een andere cruciale observatie in de video is de aanwezigheid van veel short liquidaties boven de huidige prijsniveaus, wat kan leiden tot een snelle prijsstijging door een short squeeze.

Bovendien suggereren de waargenomen divergenties in prijsactie en de RSI (Relative Strength Index) een aanstaande marktherstel.

Lange termijn vooruitzichten

Ondanks de korte-termijn uitdagingen, wijst de maandelijkse consolidatiepatroon van Bitcoin op positieve vooruitzichten voor de lange termijn. Rover benadrukt dat het accumuleren van meer Bitcoin op het huidige niveau een lucratieve kans kan bieden.

Als afsluiting van zijn video benadrukt Daan Rover dat, ondanks de huidige marktvolatiliteit, de lange-termijn vooruitzichten voor Bitcoin positief blijven.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme