Crypto analist waarschuwt: Bear flag in Bitcoin’s koers kan investeerders verrassen

Home » Nieuws » Crypto analist waarschuwt: Bear flag in Bitcoin’s koers kan investeerders verrassen

In de nieuwste video van Daan de Rover, beter bekend als Crypto Rover, bespreekt hij de huidige stand van de Bitcoin (BTC) koers en waarschuwt hij voor het potentieel gevaarlijke bear flag patroon dat zich aan het vormen is.

Cruciale steun en weerstandsniveaus benoemd

Daan benadrukt dat Bitcoin momenteel schommelt tussen belangrijke steun- en weerstandsniveaus, met een huidige steun rond de $67,000 dollar. Een doorbraak onder dit niveau zou een voortzetting van de bearish trend bevestigen, terwijl een stijging boven de bovengrens van de vlag een bullish scenario zou bevestigen.

Deze bewegingen worden nauwlettend in de gaten gehouden, vooral omdat grote instromen in de spot Bitcoin ETF als een positief teken worden gezien.

Strategieën voor winstneming en handelskansen

Verder in de video bespreekt De Rover zijn handelsstrategie en de redenen waarom hij gelooft dat Bitcoin aan de vooravond staat van een belangrijke ommekeer.

Hij plant om winst te nemen zodra Bitcoin $73,800 bereikt, een prijsniveau dat hij als cruciaal beschouwt voor zijn handelsstrategie.

De verwachtingen op korte termijn

De Rover blijft bullish over de toekomst van Bitcoin, mede door een patroon dat wijst op een mogelijke ommekeer – het inverse head and shoulders patroon. Historische gegevens suggereren dat een nieuwe rally voor Bitcoin kan beginnen binnen één tot twee weken.

Dit alles plaatst een sterke nadruk op het belang van timing en de juiste interpretatie van de marktindicatoren zoals de 3-daagse Moving Average Convergence Divergence (MACD), die een op handen zijnde stijging signaleert.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme