Bitcoin kan stijgen naar $200.000, Ethereum kan volgen naar $12.000 volgens crypto analist

Home » Nieuws » Bitcoin kan stijgen naar $200.000, Ethereum kan volgen naar $12.000 volgens crypto analist

Volgens de pseudonieme analist Kaleo bevindt Bitcoin (BTC) zich in een cruciale fase na de laatste halvering van de beloning voor miners. De analist gelooft dat de echte bullmarkt, waarin significante prijsstijgingen worden verwacht, nog moet beginnen.

Ondanks recente schommelingen, met een lokale bodem van $56.800 dollar gevolgd door een herstel, heeft de markt het potentieel om te stijgen tot een koers van $200.000 dollar.

Huidige marktdynamiek

Op dit moment handelt Bitcoin rond de $67.638 dollar, wat een lichte daling van 0,35% in de laatste 24 uur aangeeft. Deze daling lijkt het momentum dat de bulls hadden opgebouwd, enigszins te temperen. Volgens Kaleo is dit slechts een tijdelijke dip, aangezien Bitcoin zich in een post-halving accumulatiefase bevindt die de basis legt voor toekomstige groei.

Hij merkt op dat, hoewel de pieken in opeenvolgende bullmarkten lagere rendementen hebben laten zien, de voorspelde piek tussen de $150.000 en $200.000 dollar binnen bereik blijft.

bitcoin kaleo koers analyse
Bron: Kaleo op X.

Ethereum ziet ook een bullish toekomst

Tegelijkertijd laat Ethereum (ETH) een positieve trend zien, met een stijging van 1,34% in de laatste 24 uur, deels aangedreven door het optimisme rondom de goedkeuring van spot Ethereum ETFs in de Verenigde Staten. Kaleo voorspelt dat Ethereum deze cyclus naar $12.000 dollar kan stijgen, wat een potentiële stijging van 215% betekent ten opzichte van de huidige koers.

Hij benadrukt het belang van deze ontwikkeling met de woorden: “Hoe mooi het nieuws rondom de ETFs ook was, deze grafiek begint pas net op te warmen. Stuur hem maar omhoog.”

Altcoin manie op de horizon

Naast Bitcoin en Ethereum ziet Kaleo ook een enorme potentie in andere cryptomunten en decentrale applicaties (DApps). Hij gelooft dat de substantiële kapitaalinstroom in de leidende cryptomunten een manie rondom altcoins zal veroorzaken, wat unieke kansen voor investeerders kan opleveren. “De kansen die voorbijkomen met deze hoeveelheden geld die in de markt stromen zullen gestoord zijn. We gaan op een zeker moment een crypto-app zien die mainstream gaat,” voorspelt Kaleo.

Hij benadrukt dat het grootste deel van de particuliere investeerders nog moet instromen, wat betekent dat de markt zich nog in de beginfase van opwarming bevindt.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme