Solana zou eind deze maand $200 kunnen bereiken, beweert hedgefonds oprichter

Home » Nieuws » Solana zou eind deze maand $200 kunnen bereiken, beweert hedgefonds oprichter

De Solana-token (SOL) heeft in de afgelopen week een grote stijging ervaren, met een piek van $170 dollar afgelopen vrijdag – de hoogste waarde in meer dan een maand.

Deze opleving is onderdeel van een bredere trend waarin Solana met bijna 2% is gestegen in de laatste 24 uur en nu meer dan 40% hoger staat dan het lokale dieptepunt van de cryptomarkt begin mei. Deze stijging contrasteert scherp met de daling van Bitcoin (BTC) naar $56.000 dollar.

Daniel Cheung’s visie op Solana en Bitcoin

Daniel Cheung, medeoprichter van Syncracy Capital, heeft via sociale media zijn vertrouwen uitgesproken in de kracht van Solana en de potentie die het heeft om de $200 dollar grens te doorbreken. Cheung gelooft dat de aankomende netwerkupgrades Solana niet alleen zullen helpen om deze grens te overschrijden, maar ook nieuwe recordhoogtes zullen realiseren.

Naast zijn positieve kijk op Solana, is Cheung ook optimistisch over Bitcoin, waarbij hij nieuwe recordhoogtes voorziet. Hij verwacht een diversificatie in rendementen met zowel nieuwe als oudere altcoins zoals SOL, AKT, MKR, en TAO die nieuwe hoogtes bereiken.

Solana koers 7 dagen.
Solana koers in de afgelopen 7 dagen. Bron: Coinmarketcap.

Katalysatoren en toekomstperspectieven van Solana

De recente stijging van Solana wordt aangedreven door verschillende factoren, waaronder drukke handel in mememunten, sterke stablecoin volumes en activiteiten in decentralized finance (DeFi). De opkomst van netwerkverbeteringen zoals Firedancer, een secundaire ketenclient ontwikkeld door Jump Crypto, speelt hierin een cruciale rol.

Deze upgrades zijn bedoeld om de prestaties van het netwerk aanzienlijk te verbeteren.

Cheung over de cryptomarkt en sectorale vooruitzichten

Cheung ziet aanzienlijke kansen binnen de Solana-ecosysteem en de combinatie van Crypto met AI. Hij gelooft dat vooral in de gaming en sociale sectoren potentie zit.

Verder verwacht hij een consolidatie van kapitaal in blue-chip mememunten met aantrekkelijke verhalen, zoals WIF, MAGA, en BODEN. Cheung denkt echter niet dat er een significante impuls voor Ethereum (ETH) en vergelijkbare munten zal zijn tenzij er een ETF wordt geïntroduceerd.

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme