Shiba Inu burnrate schiet 16.1540% omhoog: koers stijgt langzaam mee

Home » Nieuws » Shiba Inu burnrate schiet 16.1540% omhoog: koers stijgt langzaam mee

Shiba Inu (SHIB) heeft recentelijk de aandacht getrokken, niet alleen vanwege de zijwaartse trend in de markt, maar ook door de explosieve toename van het burnrate van de token.

Volgens recente gegevens van Shibburn is het burn percentage van SHIB in de afgelopen 24 uur met maar liefst 161.540% gestegen.

Tokens vernietigd

Deze stijging is grotendeels te danken aan actieve stappen van het Shiba Inu-team, die in een korte periode aanzienlijke hoeveelheden SHIB-tokens hebben vernietigd. Een recent hoogtepunt in deze activiteit was de verbranding van een miljard SHIB-tokens, wat bij de huidige koers neerkomt op ongeveer $90.711 dollar in verbrande tokens.

Deze strategische acties, bedoeld om het aantal SHIB-tokens in omloop te verminderen, zijn een belangrijk onderdeel van de langetermijnstrategie voor waardevermeerdering van de munt. Dit trekt de aandacht van zowel investeerders als crypto-enthousiastelingen.

Burn rate van Shiba Inu tokens in de laatste 24 uur. Bron: Shibburn.com

Een aanvullende factor die bijdraagt aan de recente stijging van het verbrandingspercentage is het toegenomen transactievolume op het Layer-2 platform Shibarium. Het platform heeft onlangs meer dan 160 miljoen transacties overschreden, met een dagelijks gemiddelde van meer dan 5 miljoen transacties sinds begin december. Naast het hoge transactievolume zijn ook de transactiekosten op Shibarium gestegen.

Deze kosten worden door het Shiba Inu-team gebruikt voor het verbranden van tokens voor de memecoin, waardoor zowel het aanbod vermindert als de potentiële waarde van SHIB kan toenemen.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme