Michaël van de Poppe voorspelt: 2024 het jaar van altcoin doorbraak

Home » Nieuws » Michaël van de Poppe voorspelt: 2024 het jaar van altcoin doorbraak

In een recente tweet deelde. de Nederlandse cryptocurrency-expert Michaël van de Poppe zijn visie op de huidige staat en toekomst van alternatieve cryptocurrencies, beter bekend als altcoins. Van de Poppe, wiens analyses en adviezen in de crypto community hoog aangeschreven staan, verklaart dat nu het beste moment is om te investeren in altcoins.

Deze aanbeveling komt na een langdurige periode van dalende prijzen in 2022 en 2023, maar met de huidige tekenen van een opwaartse trend.

In afwachting van Ethereum

Volgens Van de Poppe is er een aanzienlijk momentum in de markt te zien, met name in bepaalde ecosystemen zoals Injective (INJ) en Solana (SOL). Ook het segment van kunstmatige intelligentie, met projecten zoals Celestia (TIA), heeft volgens hem veelbelovende groei laten zien. Echter, hij benadrukt dat dit slechts een gedeelte van de markt vertegenwoordigt, en dat veel altcoins in afwachting zijn van verdere ontwikkelingen van Ethereum (ETH), die naar verwachting vanaf eind dit jaar en in het eerste kwartaal van 2024 zullen plaatsvinden.

Van de Poppe legt uit dat de huidige situatie in de markt unieke kansen biedt. Hij adviseert beleggers om niet impulsief te investeren in projecten die al een aanzienlijke groei hebben doorgemaakt, maar eerder te kijken naar projecten die recent een consolidatiefase hebben doorgemaakt en waarvan de fundamentele waarde stabiel is gebleven.

Zijn boodschap aan beleggers is duidelijk: het kopen tijdens dips in de markt en het wijs alloceren van middelen kan leiden tot grote winsten. Van de Poppe ziet de komende periode als een veelbelovende tijd voor investeringen in altcoins.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme