Geen ondersteuning van Coinbase voor ASI-migratie bij fusie van AI-platforms

Home » Nieuws » Geen ondersteuning van Coinbase voor ASI-migratie bij fusie van AI-platforms

Coinbase heeft besloten niet deel te nemen aan de komende migratie van AI-tokens naar de nieuwe Artificial Superintelligence Alliance (ASI) cryptocurrency. Dit betreft de tokens van SingularityNet, Fetch.ai en Ocean Protocol.

Fases van de tokenmigratie

De migratie naar de nieuwe ASI cryptocurrency, die op 1 juli begint, zal in twee fasen plaatsvinden. Eerst zullen de AGIX tokens van SingularityNET en de OCEAN tokens van Ocean Protocol worden geïntegreerd in Fetch.ai’s FET.

Vervolgens zullen de gecombineerde FET tokens later in de maand overgaan naar de nieuwe ASI cryptocurrency.

Coinbase’s rol in de migratie

Ondanks dat Coinbase niet zal helpen bij de uitvoering van de migratie, heeft het platform een alternatief aangeboden. Zodra de migratie start, kunnen gebruikers hun OCEAN en FET tokens naar ASI migreren met behulp van een zelfbewaard portemonnee, zoals Coinbase Wallet.

Dit proces zal compatibel zijn met alle belangrijke software wallets, waardoor gebruikers hun tokens kunnen blijven verhandelen zoals gewoonlijk tot nader order.

coinbase over ASI tokens
Bron: Coinbase Assets op X.

Doelen en impact van de fusie

De fusie van deze AI-tokens, die voor het eerst in maart werd aangekondigd, beoogt de grootste open-source, onafhankelijke speler in AI-onderzoek en -ontwikkeling te creëren. De teams achter de tokens benadrukken dat de fusie hen in staat stelt om te profiteren van de opkomst van AI en de groei van de drie AI-projecten, een gedecentraliseerde infrastructuur op schaal te creëren en investeringen in AI te versnellen.

Marktreacties

Ondanks deze ontwikkelingen hebben de bestaande tokens van de projecten een daling gezien in de afgelopen 24 uur. Fetch.ai (FET) daalde met 7,3%, SingularityNET (AGIX) met 6,9%, en Ocean Protocol’s token (OCEAN) nam af met meer dan 7%, volgens de laatste prijsgegevens.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme