BONK schiet omhoog: nu de derde grootste mememunt op de markt

Home » Nieuws » BONK schiet omhoog: nu de derde grootste mememunt op de markt

De cryptomarkt is recentelijk getuige van een opvallende stijging in de populariteit van memecoins, vooral die met een hondenthema. Onder deze digitale munten valt BONK op door een stijging van ruim 120% in de afgelopen zeven dagen.

1000% stijging in afgelopen maand

BONK, een memecoin gerelateerd aan Shiba Inu, maar uniek door zijn positie op het Solana (SOL) netwerk, heeft een indrukwekkende stijging van 1.000% doorgemaakt in de afgelopen maand. Vandaag bereikte de munt een nieuw recordhoogtepunt van $0,0000085 en een marktkapitalisatie van ongeveer $480 miljoen.

Deze groei heeft ertoe geleid dat BONK nu de derde grootste “hondenmunt” is, voorbijgaand aan rivalen zoals Floki (FLOKI) en Baby Dogecoin (BABYDOGE), maar nog steeds achter Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Naast de grote prijsstijging is ook het handelsvolume van BONK aanzienlijk toegenomen, met een volume van meer dan $85 miljoen vandaag – een vertienvoudiging vergeleken met een maand geleden. Derivaten handelaren tonen ook verhoogde interesse in BONK, met een open interest in futures- en optiecontracten die bijna $100 miljoen bedraagt.

Ondanks dat BONK oorspronkelijk als een memecoin gelanceerd werd, ziet het nu sterke adoptie binnen het Solana-netwerk. Verschillende projecten gebruiken BONK als betaalmiddel, vooral in combinatie met NFT’s op Solana.

Echter, het is belangrijk om te benadrukken dat dergelijke memecoins berucht zijn om hun extreme volatiliteit, zelfs in vergelijking met andere cryptocurrencies. Dit betekent dat de koersen van deze munten net zo snel kunnen dalen als ze zijn gestegen.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme