Belegger zet $1K om in $100K met Dogwifhat mememunt op Solana

Home » Nieuws » Belegger zet $1K om in $100K met Dogwifhat mememunt op Solana

Een belegger heeft een inleg van $1.000 omgezet naar $100.000 dollar door te investeren in Dogwifhat, een nieuwe mememunt op de Solana-blockchain, gekenmerkt door een hond met een muts als mascotte.

“Je moet een idioot zijn”

Dogwifhat werd eind november gelanceerd in de DeFi-markten van Solana (SOL). De handelaar, bekend onder het pseudoniem Blockgraze, werd aangetrokken door de unieke mascotte van de munt en investeerde kort na de lancering. Ondanks de hoge risico’s die geassocieerd worden met mememunten, heeft Dogwifhat zich voor vroege investeerders zoals Blockgraze als lucratief bewezen, die al aanzienlijke winsten heeft gerealiseerd.

Blockgraze, een parttime crypto handelaar die werkt met consumenten startups, beschouwt zijn investering in Dogwifhat als meer geluk dan vaardigheid. Hij vergelijkt het met gokken en grapt: “Het geheim is denk ik om een idioot te zijn. Ik had waarschijnlijk al meerdere keren moeten verkopen, maar de hond had een muts.”

Deze winst benadrukt de volatiele en onvoorspelbare aard van op memes gebaseerde digitale valuta’s. Mememunten, vooral die met de Shiba Inu hond, zijn een opvallende trend in de cryptomarkt geworden. Deze munten ervaren vaak veranderingen in waardering, zoals gezien door Solana’s mememunt, BONK, die ook deze week ook flink in prijs is gestegen.

BONK’s prijs steeg deze week flink door een notering op Coinbase, wat het potentieel van mememunten om mainstream erkenning te bereiken onderstreept.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme