2,2 biljoen Shiba Inu verschoven door Robinhood terwijl memecoin rage afneemt

Home » Nieuws » 2,2 biljoen Shiba Inu verschoven door Robinhood terwijl memecoin rage afneemt

De cryptowereld is in de afgelopen periode opgeschrikt door een actie van het handelsplatform Robinhood, dat 2,2 biljoen Shiba Inu (SHIB) tokens verplaatste, met een geschatte waarde van ongeveer $40 miljoen dollar.

Deze transactie heeft veel vragen opgeroepen over de stabiliteit en toekomst van memecoins binnen de cryptomarkt.

Robinhood’s mysterieuze zet met SHIB

Op 20 juni heeft Robinhood deze enorme hoeveelheid SHIB tokens overgedragen, zonder duidelijkheid te verschaffen over het motief achter deze actie. Met een voorraad van 44 biljoen SHIB tokens blijft Robinhood een van de grootste beheerders van deze digitale valuta.

Dit duidt op een nog steeds levendige vraag naar SHIB onder de gebruikers van het platform, ondanks de onzekerheid die de transactie teweegbracht.

robinhood shiba inu transactie
Bron: Whale Alert.

De toekomst van meme coins: hype of blijvende waarde?

Hoewel Robinhood aanzienlijke hoeveelheden SHIB blijft vasthouden, wijzen huidige ontwikkelingen op een mogelijke kentering in de perceptie van memecoins. Ki Young Ju, CEO van CryptoQuant, een vooraanstaand blockchain-onderzoeksplatform, merkt op dat de focus mogelijk verschuift van speculatieve investeringen gebaseerd op memes naar meer fundamentele waarden.

Robinhood verplaatst 2,2 biljoen Shiba Inu te midden van afkoelende meme-marktDe dominantie van memecoins is aanzienlijk gedaald sinds hun hoogtepunt in november 2022, wat deze trend lijkt te bevestigen.

SHIB ziet scherpe koersdalingen

De prijs van SHIB heeft een harde klap gekregen, met een daling van 80% van zijn hoogste waarde ooit in oktober 2021, en handelt nu rond $0,000017 dollar bij Bybit. Deze neerwaartse trend werd versterkt door een prijsdaling van bijna 30% in slechts twee weken tijd.

Koop je Shiba Inu voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme