Nieuw van Solana: Tools voor directe crypto transacties via elke site

Home » Nieuws » Nieuw van Solana: Tools voor directe crypto transacties via elke site

Solana Labs, het bedrijf achter de Solana (SOL) blockchain, heeft samengewerkt met het communicatie-startupbedrijf Dialect om een nieuw product te introduceren genaamd Actions en Blinks.

Dit product maakt het mogelijk voor gebruikers om on-chain transacties uit te voeren via websites, sociale mediaplatforms en QR-codes.

Integratie met grote blockchainprojecten

Volgens een verklaring van 25 juni zal Access Protocol, samen met andere opmerkelijke blockchain projecten zoals Jupiter, Backpack, Tensor en Sphere Labs, Solana Actions en Blinks integreren in hun operaties.

Deze tools zullen worden gebruikt om de toegankelijkheid en het gebruik van blockchain-aangedreven tools en apps te vereenvoudigen, met als doel meer gebruikers naar de crypto-economie te trekken.

solana update Actions en Blinks
Bron: Solana op X.

Solana Actions zijn Application Programming Interfaces (API’s) die transacties mogelijk maken die kunnen worden ondertekend voor gespecificeerde programma’s, terwijl Blinks deze API’s gebruikt om gebruiksvriendelijke interfaces te creëren. Een woordvoerder legde uit: “Protocols koppelen transactielinks aan een specifieke Solana Action. Blinks zijn de technologie die de links ontvouwt in een gebruiksvriendelijke interface via browserextensies.”

Dit maakt het mogelijk om via een deelbare link een interface voor een Solana-transactie te presenteren, waardoor gebruikers crypto-transacties kunnen uitvoeren door elke website of applicatie. Bijvoorbeeld, een link op het sociale media platform X of een publicatiesite zou gebruikers in staat stellen om een crypto-transactie te voltooien zonder de webpagina te verlaten.

Toekomstplannen en impact

Access Protocol zal Actions en Blinks gebruiken om aankopen met één klik van gestaakte ACS-abonnementen voor toonaangevende crypto mediaplatformen zoals CryptoSlate, The Block en later ook Coinliners mogelijk te maken, waarbij gebruik wordt gemaakt van Solana’s eigen token, SOL

Volgende week plant Access Protocol 20 meer makers toe te voegen aan zijn platform, met als doel uiteindelijk alle 160 makers te bereiken. Andreas Nicolos, CEO van Access Labs, prees de API’s als transformatief voor Access Protocol en de bredere cryptosector. Hij verklaarde: “Solana Actions vereenvoudigen de gebruikerservaring tijdens het onboarden terwijl Blinks de totale oppervlakte voor engagement vergroten. De impact van deze twee producten gecombineerd kan niet worden overschat.”

Koop je Solana voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme