Voormalig Wall Street tycoon noemt Ripple “kans van zijn leven”

Home » Nieuws » Voormalig Wall Street tycoon noemt Ripple “kans van zijn leven”

Raoul Pal, een voormalig executive bij Goldman Sachs en een gerespecteerde analist, heeft zijn vertrouwen in de cryptocurrency Ripple (XRP) bevestigd in een recent interview met CryptoLaw.

Pal, die al jaren XRP bezit, benadrukt dat hij niet van plan is deze in de nabije toekomst te verkopen. Hij beschouwt XRP als een grote kans, vooral na de juridische uitdagingen waar Ripple, het bedrijf achter XRP, mee te maken heeft gehad.

XRP sterk ondergewaardeerd

De investering van Pal in XRP kwam kort nadat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een rechtszaak tegen Ripple aanspande. Hij zag de daaropvolgende prijsdaling van XRP als een ‘kans van zijn leven’, ondanks de controversie rond de classificatie van XRP als een niet-geregistreerd effect. Pal gelooft dat de marktreactie op de rechtszaak overdreven was en dat de werkelijke waarde van XRP sterk ondergewaardeerd werd.

Pal is niet alleen optimistisch over XRP, maar ook over andere cryptocurrencies zoals Solana (SOL). Hij ziet parallellen in zijn investeringsstrategie voor beide munten, gericht op de lange termijn en de fundamentele waarde. Verder verwacht hij dat XRP nieuwe hoogtes zal bereiken tijdens de volgende grote bullmarkt van Bitcoin (BTC), omdat de marktwaarde van altcoins vaak gerelateerd is aan de cyclus van de leidende cryptocurrency.

Bovendien speculeert Pal over de mogelijkheid van een allesomvattende supercyclus in de cryptomarkt, waarin alle munten, waaronder XRP, flink in waarde zouden kunnen stijgen.

Deze positieve vooruitzichten van experts zoals Pal houden de hoop bij investeerders en volgers van Ripple levend, ondanks de aanhoudende juridische strijd. De toekomst zal uitwijzen of XRP daadwerkelijk de aanzienlijke stijging zal ervaren die Pal voorspelt.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme