Coinmerce verwelkomt half miljoen Bux-klanten na ABN Amro overname

Home » Nieuws » Coinmerce verwelkomt half miljoen Bux-klanten na ABN Amro overname

De online broker Bux, onlangs overgenomen door ABN Amro, heeft vorige week besloten om te stoppen met het aanbieden van handel in cryptocurrency’s. Dit heeft geleid tot een advies aan haar klanten om over te stappen naar Coinmerce, een Nederlandse crypto exchange.

ABN heeft geen interesse

Deze stap is het gevolg van de recente overname van Bux door ABN Amro, een actie die betekent dat ongeveer een half miljoen Bux-gebruikers een nieuw platform voor hun cryptocurrency’s nodig hebben. ABN Amro lijkt geen interesse te hebben in crypto, waardoor Bux volledig stopt met het aanbieden van digitale munten zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Klanten van Bux krijgen vanaf vandaag een pop-up bericht in hun beleggingsapp, waarin toestemming gevraagd wordt voor het overzetten van hun cryptomunten naar Coinmerce. Deze overstap is niet verplicht; klanten kunnen ook voor een ander platform kiezen of hun crypto zelf beheren.

Coinmerce, dat eerder al een flinke groei zag door de overstap van klanten van Binance, verwelkomt nu de Bux-gebruikers. Jaap de Bruijn, CEO van Coinmerce, benadrukt dat ze klaarstaan voor een veilige en makkelijke transitie, na een succesvolle migratie van Binance-klanten afgelopen zomer.

Opmerkelijk is dat Coinmerce de Bux-token niet zal aanbieden, wat geleid heeft tot een aanzienlijke waardedaling van deze munt. Als troostprijs biedt Coinmerce klanten die meer dan duizend Bux-tokens bezitten de mogelijkheid om een jaar lang zonder transactiekosten te handelen. Dit aanbod geldt echter niet voor kleinere bezitters van Bux-tokens.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme