Red Bull en Max Verstappen vieren Formule 1 dominantie met unieke NFT-lancering

Home » Nieuws » Red Bull en Max Verstappen vieren Formule 1 dominantie met unieke NFT-lancering

Na een dominant seizoen in de Formule 1, waarin coureurs Max Verstappen en Sergio Pérez respectievelijk de nummers één en twee van het kampioenschap innamen, heeft het Red Bull racing team een collectie digitale verzamelobjecten uitgebracht.

Deze stap, die het meest succesvolle jaar in de geschiedenis van Oracle Red Bull Racing markeert, is een viering van de records die het team heeft gevestigd voor de meeste kampioenschap punten in een enkel seizoen.

Digitale herinnering

De NFT’s, ontworpen door het bekroonde designstudio Automobilist, bekend om zijn passie voor autosportkunst, zijn een digitale herinnering voor fans wereldwijd. Deze unieke kunstwerken zijn een blijk van erkenning voor de ongekende prestaties van het team, dat duidelijk de leiding nam boven alle andere teams.

De collectibles, die beschikbaar zullen zijn via Bybit, zijn gemunt op de Sui-blockchain, ontwikkeld door Mysten Labs.

Eerder dit jaar vormde het Formule 1-raceteam van Red Bull een partnerschap met Mysten Labs. Volgens Dan Mitchell, senior marketingmanager bij Oracle Red Bull Racing, is het belangrijk om op nieuwe en innovatieve manieren contact te blijven houden met fans over de hele wereld. “We zien echte waarde in het gebruik van Web3-technologieën zoals NFT’s in de vorm van digitale verzamelobjecten,” zei hij in een verklaring.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme