Phantom Wallet claimt top 3 positie op Apple’s App Store

Home » Nieuws » Phantom Wallet claimt top 3 positie op Apple’s App Store

Phantom Wallet, een cryptocurrency portemonnee, staat nu op de derde plaats in de categorie hulpprogramma’s op de Apple App Store, direct achter de apps van Google en Google Chrome. Volgens Cointelegraph en gebruikersstatistieken heeft Phantom Wallet recentelijk de mijlpaal van 7 miljoen actieve gebruikers per maand bereikt.

De stijging in het aantal gebruikers van een crypto-portemonnee-app wordt doorgaans gezien als een teken van bredere adoptie binnen de crypto-gemeenschap.

Bullish signalen voor Solana

Aangezien Phantom Wallet oorspronkelijk werd ontworpen als een exclusieve wallet voor Solana (SOL), geloven crypto-analisten dat de recente populariteit een positief signaal kan zijn voor de cryptocurrency. “Het lijkt erop dat het SOL-seizoen groot gaat worden! Welke SOL-munten moet ik kopen?” vroeg crypto-ondernemer Evan Luthra aan zijn volgers op X op 19 mei.

Crypto-influencer Borovik voegde eraan toe: “Phantom Wallet is de op twee na beste app voor hulpprogramma’s. Ik ben erg optimistisch over crypto en Solana.”

phantom apple app store
Phantom in de Apple App Store toplijst. Bron: Apple App Store.

Uitbreiding en diversificatie

Hoewel Phantom begon als een Solana-only wallet, heeft het inmiddels ondersteuning toegevoegd voor andere grote blockchains zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Polygon (MATIC).

Toekomstige indicatoren van de cryptomarkt

De plaatsing van Phantom Wallet, nu op de 32e positie over alle categorieën op de Apple App Store, is van groot belang. Crypto handelaar Shear merkte op dat als zowel de cryptocurrency beurs Coinbase, momenteel op de 288e plaats, als Phantom Wallet stijgen naar de top tien, dit het hoogtepunt van de markt zou kunnen aanduiden. “Dit zijn mijn favoriete indicatoren, ik zal alles verkopen wanneer ze beide top 10 zijn,” verklaarde hij in een bericht van 18 mei.

Beveiliging en zelfbewaring

Naast de ranking in de App Store, die afhankelijk is van factoren zoals het aantal downloads, maandelijkse deïnstallaties, in-app transacties en gebruikersstemming in recensies, heeft Phantom Wallet een belangrijke functie die gebruikers aanspreekt: de zelfbewaarfunctie. Gebruikers kunnen de controle over hun sleutels behouden, wat een alternatief biedt voor het opslaan van activa op beurzen.

Deze verschuiving kan zijn beïnvloed door de ineenstorting van de crypto beurs FTX in november 2022, wat mensen ertoe aanzette om alternatieve opslagmogelijkheden voor hun cryptocurrencies te zoeken.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme