Perpetual Futures verschijnen binnenkort op Coinbase, exchange heeft toestemming binnen

Home » Nieuws » Perpetual Futures verschijnen binnenkort op Coinbase, exchange heeft toestemming binnen

Goed nieuws voor Coinbase: zij konden bekend maken dat zij toestemming hebben gekregen om perpetual futures te verkopen aan klanten buiten de VS. Dit is een opsteker voor het bedrijf, dat de ambitie heeft om internationaal flink te groeien dit jaar.

De handel in derivaten zoals perpetual futures vormen een belangrijk onderdeel van de crypto wereld. Zo werd in de afgelopen 24 uur op Binance voor $5 miljard aan tokens verhandeld op de spotmarkt, en voor liefst $28,5 miljard aan derivaten.

Nu Coinbase (preciezer gezegd: Coinbase International Exchange, de internationale tak van Coinbase) toestemming heeft gekregen om perpetual futures aan te bieden, verwachten zij hier over enkele weken mee te kunnen beginnen. 

Het aanbieden van perpetual futures, futures zonder datum, past bij de groeistrategie van Coinbase. Het bedrijf zet in de ‘Go Broad, Go Deep’ strategie in op duidelijke regelgeving, innovatie en consumentenvertrouwen.

Kans om te groeien

De toestemming werd gegeven door de BMA, de Bermuda Monetary Authority. Internationaal is Coinbase namelijk op dit eilandstaatje gevestigd. 

De goedkeuring door de overheidsinstantie is een opsteker voor Coinbase, dat in de afgelopen maanden met de nodige tegenslag te kampen had. Zo werd het bedrijf in Juni aangeklaagd door de SEC, wegens het aanbieden van ongeregistreerde effectenhandel.

Het goede nieuws voor Coinbase betekent slecht nieuws voor Binance, dat al langere tijd perpetual futures aanbiedt. Nu Binance onder vuur ligt van verschillende regelgevers, is dit een ideaal moment voor Coinbase om flink te groeien. Coinbase is immers, naar eigen zeggen, ‘the most trusted and safest name in crypto’.

Of Coinbase de grootste crypto exchange Binance voorbij kan steken op de futures markt, is iets wat de toekomst zal moeten uitwijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme