Nieuw seizoen, nieuwe eigenaar: ‘Crypto: The Game’ nu onder Uniswap Labs

Home » Nieuws » Nieuw seizoen, nieuwe eigenaar: ‘Crypto: The Game’ nu onder Uniswap Labs

Uniswap Labs heeft “Crypto: The Game” (CTG), een interactief blockchain-spel geïnspireerd door de tv-shows “Survivor” en “Squid Game”, overgenomen.

Deze strategische zet komt op een moment dat het bedrijf zijn portfolio van on-chain ervaringen wil uitbreiden en meer menselijke en vermakelijke interacties binnen de blockchain-wereld wil creëren.

Details van de overname

Volgens een verslag van Fortune Magazine is de overname afgerond middels een deal die bestaat uit een mix van contant geld, tokens en aandelen. Hoewel de specifieke voorwaarden van de deal niet openbaar zijn gemaakt, is bekend dat de oprichters van CTG, Dylan Abruscato, Tyler Cagle en Bryan Lee, zullen doorgaan met de ontwikkeling van het spel als werknemers van Uniswap Labs.

Mary-Catherine Lader, de operationeel directeur van Uniswap Labs, benadrukte dat CTG al veel opwinding heeft gegenereerd en dat Uniswap zich inzet om blockchain-ervaringen leuker en menselijker te maken.

crypo the game uniswap aankondiging
Bron: Crypto: The Game op X.

Populaire respons en toekomstige plannen

Het spel, dat eerder dit jaar werd gelanceerd, genoot van onmiddellijke populariteit, waarbij NFT-passes voor het tweede seizoen in minder dan 15 minuten uitverkocht waren. Sommige van deze 800 passes werden zelfs met een opslag van ongeveer 40% doorverkocht, volgens gegevens van OpenSea. Het tweede seizoen trok niet alleen ervaren cryptogebruikers, maar ook nieuwkomers, en alle beschikbare slots waren binnen slechts 13 minuten bezet.

Deze populariteit is een teken dat het spel een belangrijk onderdeel zal worden van de strategie van Uniswap Labs om meer engaging on-chain activiteiten aan te bieden.

Juridische uitdagingen en vooruitzichten

Deze overname komt echter in een periode van onzekerheid voor Uniswap Labs. In april ontving het bedrijf een Wells Notice van federale effectenregulatoren, wat wijst op een mogelijke aanstaande onderzoek.

Ondanks deze juridische uitdagingen blijft Uniswap Labs optimistisch over het benutten van hun middelen om het aankomende derde seizoen van CTG naar een hoger niveau te tillen, waarbij spelers in een 10-daagse competitie strijden voor een steeds grotere prijzenpot.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme