Binance CEO Richard Teng benadrukt ‘zeer sterke’ fundamenten van het bedrijf

Home » Nieuws » Binance CEO Richard Teng benadrukt ‘zeer sterke’ fundamenten van het bedrijf

Richard Teng, de nieuw aangestelde CEO van Binance, de grootste crypto exchange ter wereld, heeft onlangs bevestigd dat de fundamenten van het bedrijf “ZEER sterk” zijn.

Deze uitspraak deed hij op X als reactie op berichten over bijna een miljard dollar aan crypto activa die uit Binance werden opgenomen en een recente schikking van $4,3 miljard met het Amerikaanse Ministerie van Justitie (DOJ).

Herstellen van vertrouwen

Teng, die voorheen het hoofd was van de regionale markten bij Binance, heeft de CEO-positie overgenomen van oprichter Changpeng Zhao (CZ), die is afgetreden na het toegeven van het niet adequaat implementeren van antiwitwasbeleid. Hij benadrukte de sterke financiële gezondheid, veiligheid en zekerheid van het bedrijf. Zijn focus ligt op drie primaire gebieden: het herstellen van het vertrouwen van gebruikers in de financiële kracht van Binance, samenwerken met regelgevers om hoge standaarden wereldwijd te handhaven die innovatie bevorderen en tegelijkertijd belangrijke consumentenbescherming bieden, en samenwerken met partners om de groei en adoptie van Web3 te stimuleren.

Teng reageerde ook op een analyse van Conor Grogan, directeur bij concurrent Coinbase, die suggereerde dat Binance in staat was de volledige boete van $4,3 miljard aan het DOJ te betalen zonder enige verkoop van crypto-activa. “De fundamenten van ons bedrijf zijn zeer sterk,” verzekerde Teng, daarbij verwijzend naar de robuuste inkomsten en winsten van de crypto beurs, ondanks lage platformkosten.

Voor CZ was het doorgeven van de leiding aan Teng een logische stap in de evolutie van het bedrijf. Hij blijft als aandeelhouder betrokken bij Binance en zal beschikbaar zijn voor advies, in overeenstemming met de in de Verenigde Staten vastgestelde agentschapsresoluties.

CZ heeft ook interesse getoond in het begeleiden van startup-ondernemers en zal zich richten op initiatieven voor gedecentraliseerde financiën (DeFi).

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme