Raoul Pal voorspelt: Ethereum op het punt om Bitcoin te overtreffen

Home » Nieuws » Raoul Pal voorspelt: Ethereum op het punt om Bitcoin te overtreffen

Voormalig Goldman Sachs-executive Raoul Pal heeft in een nieuwe video zijn visie gedeeld dat Ethereum (ETH) in de komende weken en maanden een betere prestatie zal leveren dan Bitcoin (BTC).

Pal, die zijn inzichten deelde met de 21.300 abonnees van zijn YouTube-kanaal, legt uit dat deze overstijging vergelijkbaar is met hoe lagere gewaardeerde rommelobligaties vaak de hoger gewaardeerde staatsobligaties overtreffen tijdens een kapitaalrotatie door investeerders.

Grote verrassing

Pal onderstreept dat de mogelijke goedkeuring van een spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) een grote invloed zou kunnen hebben op de prestaties van Ethereum. Dit komt omdat hij verwacht dat beleggers hun winsten uit Bitcoin zullen herinvesteren in Ethereum. “ETH doet wat het moet doen, maar de grote verrassing moet nog komen,” zegt Pal. Hij voorspelt dat de lancering van een Bitcoin ETF de aandacht zal verschuiven naar een Ethereum ETF, wat weer een positieve impact zal hebben op het Ethereum-ecosysteem.

Pal haalt ook het succes van Solana (SOL) dit jaar aan, waarin hij het hele jaar heeft geïnvesteerd, naast Bitcoin. Hij beschrijft deze investeringsstrategie als een van de beste handelsstrategieën ter wereld. Toch gelooft hij dat Ethereum binnenkort zal inlopen en het goed zal doen.

Over Bitcoin zegt Pal dat de prijsactie van deze toonaangevende cryptocurrency in de toekomst waarschijnlijk zal lijken op die van de bullmarkt in 2015, waarin Bitcoin een aanzienlijke stijging kende zonder grote correcties.

Hij verwacht dat de huidige cyclus meer lijkt op die van 2015-2017 dan op die van 2019-2021. “Natuurlijk krijgen we correcties, maar deze zullen waarschijnlijk meer zijwaarts verlopen, met een marge van 20% tot 30%,” legt Pal uit.

Hij verwacht dat deze trend zich zal voortzetten tot eind 2025, als de crypto markt dezelfde cycli blijft herhalen.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme